reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gorące gratulacje:)
Az z przejęcia wróciły do mnie moje odczucia po tym jak się okazało ze jestem w ciąży ;) coś pieknego;) a teraz ta malutka fasolka co we mnie rosła śpi smacznie w lozeczku i juz skończył 10 tygodni i ma prawie 7 kg!:p zobaczysz jak to szybko zleci o tez tak będziesz mieć hehe tego ogromnie każdej zycze

OBY OBY
Buziaki dla Was!!

reklama
Faktycznie piękny dzień [emoji4] trzymam kciuki, żeby się naprawdę udało wcześniej! [emoji110][emoji110][emoji110]

A Wy trzymajcie za mnie jutro... W sobotę miałam kontrolne USG piersi przed inseminacją i radiolog znalazla coś na miejscu guzka - włókniaka, którego kapłan wyciętego w sierpniu. Jutro idę na mammografię zobaczyć co to może być [emoji849]

Bedzie dobrze, badz dobrej mysli, a skontrolowac trzeba[emoji1307]

Dziewczyny, dzień cudów. Jeszcze tli się jakaś malutka nadzieja ze nie trzeba będzie czekac pół roku. Dziś doktor zadzwoniła i endokrynologa mam 28 marca wtedy zwiększy mi dawke euthyroxu i po 6 tyg weryfikacja i oby wtedy już był dobry wynik. 2 kwietnia mam wizytę u doktor z wytycznymi...

Może jeszcze zajmę jakieś miejsca w kalendarzu....

Gratuluje @Misia_91 i @Gu1505

No i gitarka!!
Widzisz, i juz w kalendarzyku za chwilke masz 2 wizyty[emoji3]
Przytulaski i nie denerwujemy się[emoji3]
Przemy do przodu i nacieramy do celu!!

Uwielbiam to forum. Dostałam tu mega wsparcie gdy trafiłam po iui i czekałam na wyniki i były też słabe kreski. Ostatnio rzadziej zaglądam ale cieszy gdy kolejnym osobom się udaje i mocno za każdą z was trzymam kciuki i kibicuje ;) sama wiem po sobie z jakim okropnym wrogiem każda z nas walczy ale oby każdej udało się ta nierówna walkę wygrac :) bo każda zasługuje na swoje kilkaset gram szczescia:) i pamiętajcie dla każdej się szczęście usmiechnie prędzej czy później.

Uwielbiam to forum. Dostałam tu mega wsparcie gdy trafiłam po iui i czekałam na wyniki i były też słabe kreski. Ostatnio rzadziej zaglądam ale cieszy gdy kolejnym osobom się udaje i mocno za każdą z was trzymam kciuki i kibicuje ;) sama wiem po sobie z jakim okropnym wrogiem każda z nas walczy ale oby każdej udało się ta nierówna walkę wygrac :) bo każda zasługuje na swoje kilkaset gram szczescia:) i pamiętajcie dla każdej się szczęście usmiechnie prędzej czy później.

To prawda, co by bylo gdyby nie forum[emoji15]
Az szkoda ze na kawe nie mozemy sie spotkac [emoji477]️

Dziewczyny, dzień cudów. Jeszcze tli się jakaś malutka nadzieja ze nie trzeba będzie czekac pół roku. Dziś doktor zadzwoniła i endokrynologa mam 28 marca wtedy zwiększy mi dawke euthyroxu i po 6 tyg weryfikacja i oby wtedy już był dobry wynik. 2 kwietnia mam wizytę u doktor z wytycznymi...

Może jeszcze zajmę jakieś miejsca w kalendarzu....

Gratuluje @Misia_91 i @Gu1505
Super [emoji3590]

Była odebrać wyniki papierowe i Pani mi powiedziała że mój wynik 24.43 to podwyższyć poziom i że MOZE to wskazywać na ciążę A może tak byc przed okresem:(:(:(
Nie wiem co teraz myslec

reklama
Do góry