reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A czy któraś orientuje się ile następne podejście do in vitro kosztuje jak z poprzedniego są mrozaczki ?

Jak teraz podejdziemy do iui to z badaniami co robiłam wyjdzie około 8 tyś już . Zobaczymy do trzech razy sztuka . Może jutro zapytam o in vitro
Miałam podstawowe badania typu AIDS ale nie miałam hormonów.Teraz jak się nie udało może warto jakieś inne zrobić badania. Może przeciwciała jakieś mam? Coś podpowiecie?

Jak teraz podejdziemy do iui to z badaniami co robiłam wyjdzie około 8 tyś już . Zobaczymy do trzech razy sztuka . Może jutro zapytam o in vitro
Jakie badania mogę zrobić po nieudanym iui? Mam owu i normalne cykle. Niby jestem zdrowa.Różyczki,toxo itp dobre wszystko. Hormony nie były badane teraz ale skoro @i owu jest w normach to o co chodzi? Może coś ci twój lekarz podpowiedział?

Jakie badania mogę zrobić po nieudanym iui? Mam owu i normalne cykle. Niby jestem zdrowa.Różyczki,toxo itp dobre wszystko. Hormony nie były badane teraz ale skoro @i owu jest w normach to o co chodzi? Może coś ci twój lekarz podpowiedział?
Właśnie myślę nad tym żeby zapytać co można zrobić czemu nic nie wychodzi , tylko że jest taki problem że nasz lekarz nie lubi jak mu się coś proponuje ' podpowiada jednym słowem obraza się . Myślimy też nad zmian kliniki tylko że tu już doszły by kilometry

reklama
Do góry