reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie myślę nad tym żeby zapytać co można zrobić czemu nic nie wychodzi , tylko że jest taki problem że nasz lekarz nie lubi jak mu się coś proponuje ' podpowiada jednym słowem obraza się . Myślimy też nad zmian kliniki tylko że tu już doszły by kilometry
A może zmiana lekarza w klinice?

reklama
Wczoraj w 8dc byłam u lekarz na ocenie cyklu... niby wszystko we mnie jest ok.. pecherzyk jedne 13 a 2 pozostałe 12, endometrium też ładne... Ale dziecka nadal brak na pytanie co może być przyczyną takiej sytuacji odp. Że w chwili ob3cnej ok 30% par których stara się o ciążę i jej nie ma to przyczyną jest nieznana... I odrazu powiedział mi że in vitro bo iui niepolecaa bo ma mała sku
teczności a tym bardziej ze tutaj plemniki przenikają.... niieukrywam że się załamalam i nawet pisząc to to mi zły lecą
W piątek mam przyjechać i w poniedziałek i środę mam sobie dac fostimol

Wczoraj w 8dc byłam u lekarz na ocenie cyklu... niby wszystko we mnie jest ok.. pecherzyk jedne 13 a 2 pozostałe 12, endometrium też ładne... Ale dziecka nadal brak na pytanie co może być przyczyną takiej sytuacji odp. Że w chwili ob3cnej ok 30% par których stara się o ciążę i jej nie ma to przyczyną jest nieznana... I odrazu powiedział mi że in vitro bo iui niepolecaa bo ma mała sku
teczności a tym bardziej ze tutaj plemniki przenikają.... niieukrywam że się załamalam i nawet pisząc to to mi zły lecą
Kochana główka do góry... taka odpowiedź świadczy o tym, że Pan dr nie za bardzo chce poznać przyczynę, jeśli możecie zmieńcie lekarza, albo sama badaj wszystko i konsultuj....

Nadrabiam zaległości na forum więc odpowiadam z opóźnieniem.Pierwszą na stymulowanym miałam w 14dc,drugą stymulowaną miałam w 20dc .W tym miesiącu nie podchodziłam do iui a miałam owu w 21 dc.
Mam długie cykle ostatnio kilka 36-37dniowych.
Dziękuję za odpowiedź [emoji4]

Kurcze przykro mi:(
Ale to probojecie jeszcze iui czy juz nie?

reklama
A może zmiana lekarza w klinice?
W naszej klinice ten jest dyrektorem i jedynym lekarzem
Dostałam nowe leki fostimon 75 zastrzyki 3 dc 5dc 7 dc i 9 dc . Clostilnegyt 1/2tabletki 5-9dc i encorton cały cykl moja wizyta trwała chyba z 6 minut zanim zdążyłam pomyśleć dostałam kartę choroby i do rejestracji .
Widziałam po nim że był zaskoczony że się nie udało . Miała któraś taki zestaw ?
Dzisiejsza wizyta + leki = 500zl

Do góry