Dziewczyny, tak sobie rozmyślam cały dzień.. a może za szybko ten test zrobiłam? 14 dni po IUI.. może powinnam jeszcze zaczekać kilka dni.. cykle mam nieregularne..ostatnie to nawet 43-45 dni.. cały czas mam podwyższoną temperaturę..
reklama
Misia_91
Fanka BB :)
Zrób bete bedziesz pewna a sikanca to w cały świat wychodząDziewczyny, tak sobie rozmyślam cały dzień.. a może za szybko ten test zrobiłam? 14 dni po IUI.. może powinnam jeszcze zaczekać kilka dni.. cykle mam nieregularne..ostatnie to nawet 43-45 dni.. cały czas mam podwyższoną temperaturę..
Artemida90
Dziewczyny, tak sobie rozmyślam cały dzień.. a może za szybko ten test zrobiłam? 14 dni po IUI.. może powinnam jeszcze zaczekać kilka dni.. cykle mam nieregularne..ostatnie to nawet 43-45 dni.. cały czas mam podwyższoną temperaturę..
Nie patrz na swoje cykle tylko dzień w którym miałaś owu przed iui. Plus dodaj do tego 14 dni.
Koraliki
Odebrałam dzisiaj wyniki testów genetycznych PAPPA. Wszystkie wyniki dobre Ufff... Nerwy wielkie.
Kurczę, dziewczyny czytam Was ciągle. Trzymam kciuki strasznie mocno. Gracie na emocjach! Te wszystkie testy, oczekiwania, bety. Przeżywam to wszystko z Wami. A teraz przeżywam wszystko że zdwojoną siłą. A zagryźć nerwów czekoladą mi nie wolno. Pamiętajcie
No i pamiętajcie o jeszcze jednym: myślcie pozytywnie!
Kurczę, dziewczyny czytam Was ciągle. Trzymam kciuki strasznie mocno. Gracie na emocjach! Te wszystkie testy, oczekiwania, bety. Przeżywam to wszystko z Wami. A teraz przeżywam wszystko że zdwojoną siłą. A zagryźć nerwów czekoladą mi nie wolno. Pamiętajcie
Testa sobie lepiej podaruj nie potrzebne nerwy. Idź jutro na betę a potem po 48 godz powtórz bete.
Odebrałam dzisiaj wyniki testów genetycznych PAPPA. Wszystkie wyniki dobre Ufff... Nerwy wielkie.
To super ze wszystko dobrze
redferrari
14 dni po owulacji powinien być wiarygodny test sikany - jeśli miałaś iui na pękniętym pęcherzyki to po 14 dniach już wyjdzie co ma wyjść, jeśli nie był pęknięty to myślę że jeden dzień warto poczekać...Dziewczyny, tak sobie rozmyślam cały dzień.. a może za szybko ten test zrobiłam? 14 dni po IUI.. może powinnam jeszcze zaczekać kilka dni.. cykle mam nieregularne..ostatnie to nawet 43-45 dni.. cały czas mam podwyższoną temperaturę..
redferrari
Super, bardzo się cieszęOdebrałam dzisiaj wyniki testów genetycznych PAPPA. Wszystkie wyniki dobre Ufff... Nerwy wielkie.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy pęcherzyk pękł czy nie.. dzień przed iui miałam usg i były dwa piękne duże pęcherzyki a estradiol miałam na poziomie prawie 200. Po badaniu dostałam zastrzyk na pęknięcie i kolejnego dnia insemi.. nikt przed podaniem nasienia mnie nie badał..14 dni po owulacji powinien być wiarygodny test sikany - jeśli miałaś iui na pękniętym pęcherzyki to po 14 dniach już wyjdzie co ma wyjść, jeśli nie był pęknięty to myślę że jeden dzień warto poczekać...
reklama
Dziewczyny, pięknie dziękuję za wszelkie słowa wsparcia i rady
Stwierdziliśmy wczoraj z mężem, że nie będę robić bety.. jeśli do końca lutego nie dostanę okresu to wtedy zrobimy jeszcze raz test i betę.. jeśli zaszłam w ciąże to będziemy się cieszyć, jeśli nie, będziemy starać się dalej... dziś 30 dc
Stwierdziliśmy wczoraj z mężem, że nie będę robić bety.. jeśli do końca lutego nie dostanę okresu to wtedy zrobimy jeszcze raz test i betę.. jeśli zaszłam w ciąże to będziemy się cieszyć, jeśli nie, będziemy starać się dalej... dziś 30 dc
Podziel się: