reklama
Hej dziewczyny, trochę mnie nie było. Czekam ciagle na okres ale wiem ze się nie doczekam bo dlaczego miał by się pojawić. Dziś 32 dc a mnie dziś dopadły jakieś dziwne dolegliwości, mianowicie ból odbytu. Skurcze sekundowe takie jakby kłucia po chwili puszcza. Wypróżnialam się normalnie i nigdy wcześniej nie miałam z tym styczności. Czy ktoś takie coś miał?
25 lutego jadę na badania krwi przed in vitro i mam nadzieje ze nic nie pokrzyżuje mi planów.
Na pewno badania beda ok i wystartujesz jak SZCZAŁA [emoji3] prosto do udanego transferu
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Nadrabiam zaległości na forum więc odpowiadam z opóźnieniem.Pierwszą na stymulowanym miałam w 14dc,drugą stymulowaną miałam w 20dc .W tym miesiącu nie podchodziłam do iui a miałam owu w 21 dc.Cześć Dziewczyny, odzywałam się tu kiedyś gdy przymierzałam się do inseminacji. Niestety na razie nie mogę wykonać drożności jajowodów bo męczę się z 3 bakterią a do tego badania musi być czysty posiew [emoji19] no ale mam nadzieję, że w kolejnym cyklu już się uda i na wiosnę wystartujemy z inseminacją. I tu chciałam Was zapytać: w którym dniu cyklu miałyście IUI przy jak długich cyklach?
A w międzyczasie gratuluję młodym mamom i tym co zobaczyły upragnione 2 kreski oraz trzymam kciuki za testujące niebawem [emoji4]
Mam długie cykle ostatnio kilka 36-37dniowych.
Misia_91
Fanka BB :)
Wczoraj dostałam okresu jutro mam wizytę , postanowilismy że do trzech razy sztuka więc zaczynamy stymulacji do 3 iui . A później się zobaczy myślę o in vitro ale przeraża mnie ta kwota i myślę że nikt nie ma pewności czy jednorazowa .@Misia_91 jakie plany dalej?? Jak sie czujesz?
Misia_91
A przez Internet nie mają możliwości zobaczenia wyników?Nie musisz przy nich otwierac koperty. Odbierasz wynik i w domu otwierasz koperte
Ja ostatnie robiłam w innym labo akurat byłam w innym mieście bo przecież każdy dobrze wie po co się robi bete . Więc Cię rozumiem .
A przez Internet nie mają możliwości zobaczenia wyników?
Ja ostatnie robiłam w innym labo akurat byłam w innym mieście bo przecież każdy dobrze wie po co się robi bete . Więc Cię rozumiem .
Dokladnie lub przez internet
Misia_91
Przyjaciółka robiła sikane i nic nie wychodziła dopiero w becie wyszła A była chyba z 5tyg już ( naturalne starania)Przykro mi, sprawdź jutro, bo może być jeszcze za wcześnie na test sikany...
Agnieś191
A przez Internet nie mająOczywiście, że nikt nie da pewniości. Pieniądze też zależy jak na to spojrzeć bo ja miałam tylko 1 iui bo dojazdy po 200km w jedną strone, monitiringi itd to był zbyt duży koszt, wcześniejsze starania na clo, minitoringi dla mnie to była strata czasu i pieniędzy, podeszliśmy do in vitro. Udało się za pierwszym razem. Mam peawie 9 miesięczną córke i nie żałuje, a o pieniądzach już nie pamiętam. Więcej stresu mnie kosztowała inseminacja niż cały proces in vitro. Pamiętaj, że trzeba wierzyćWczoraj dostałam okresu jutro mam wizytę , postanowilismy że do trzech razy sztuka więc zaczynamy stymulacji do 3 iui . A później się zobaczy myślę o in vitro ale przeraża mnie ta kwota i myślę że nikt nie ma pewności czy jednorazowa .
Koraliki
Jutro zrób betę. Cytując klasyka - sikance to oszukanceDziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test i dupa . Dziś 13 dzień od insemi
reklama
Podziel się: