reklama
Dziewczyny potwornie bolą mnie okolice nerek . Właściwie to jedna strona bardzo a druga mniej. Nie przewiało mnie ani nic, problemów z nerkami też nigdy nie miałam problemów z nerkami. Nie chcę iść do lekarza bo dostanę leki a nie chce nic brać.Co mogę zrobić tak naturalnie ,wiecie może? Nospa i paracetamol nie pomaga a ja nie mogę się ruszyć
Goraca kapiel jesli to nerki
Fitolozyna do picia
Duuuuzo wody
Wick też nie pomaga . Na pewno nie jest to z zimna bo o siebie dbam terazSpróbuj się cieplej okryć w tym miejscu, np. przewiąż jakąś bluzą.. może to pomoże. Mi pomagało nawet jak nie byłam przewiana..
Nie mogę jestem po iuiGoraca kapiel jesli to nerki
Fitolozyna do picia
Duuuuzo wody
redferrari
Fanka BB :)
Pij dużo u zakwaszaj mocz - witamina C, sok z cytryny, żurawiny tylko taki prawdziwy, herbata z żurawiny, pij i sikaj na zdrowie - jeśli to naprawdę nerki to przejdzie - a może to znak, że coś tam malusiego rośnie? niektóe dziewczyny tak czują! trzymam kciukasyDziewczyny, czy to normalne, że 10 dni po IUI mam wrażenie jak bym miała mdłości i odczucie chęci wymiotowania, ale nie wymiotuje? I strasznie boli mnie kość ogonowa i od tego pośladki w górnej części..tak, że siedzieć nie mogę
Koraliki
Też trzymam! Myśl pozytywnie. Gorąca kąpiel odpada, niestety (matko, ja też nie mogę i tęsknię), czytałam, że z vit C też lepiej nie przesadzać teraz.Pij dużo u zakwaszaj mocz - witamina C, sok z cytryny, żurawiny tylko taki prawdziwy, herbata z żurawiny, pij i sikaj na zdrowie - jeśli to naprawdę nerki to przejdzie - a może to znak, że coś tam malusiego rośnie? niektóe dziewczyny tak czują! trzymam kciukasy
P.S. Dzisiaj rozpoczęłam 15 tc Młody już jest wielkości brzoskwini. Magia
redferrari
To racja przesadzać nie można z wit C, ale jak weźmiesz przez 3-4 dni po jednej do tego ogórki kiszone, sok z cytryny powinny objawy ustąpić... jeśli nie to bym zrobiła mocz, posiew jak wyjdą bakterie i skontrolowała u lekarza poprostuTeż trzymam! Myśl pozytywnie. Gorąca kąpiel odpada, niestety (matko, ja też nie mogę i tęsknię), czytałam, że z vit C też lepiej nie przesadzać teraz.
redferrari
Zanim się obejrzysz będziesz rodzić kochana i będzie wielkości arbuza matko moja niunia już ma 2 tygodnie! kiedy to minęło?Też trzymam! Myśl pozytywnie. Gorąca kąpiel odpada, niestety (matko, ja też nie mogę i tęsknię), czytałam, że z vit C też lepiej nie przesadzać teraz.
Misia_91
Taki mnie dziś przemyślenia odpadły odnośnie iui a raczej skuteczności wszystkie tutaj szukamy czytamy pytamy lekarza co powinnysmy po czego nie wolno stosujemy a ciąży mimo to brak, znam przypadek gdzie przy 4 podejściu znajomi już dali spokój podeszli bo lekarz im tak poradził następne miało być in vitro. 2dni po 4 iui pojechali na termy więc wiadomo woda gorąca (A niby nie wolno ) byli tam 3dni wrócili i na ostro remont mieszkania znajoma robiłam wszystko nosiła płytki malowania ściany przesuwala meble nawet parę razy zapomniał o progesteronie wziąść całkowicie dopuściła . Zrobiła bete po tygodniu od braku okresu a tu proszę ciąża. Wiem powiecie odblokowala się ala tyle czynników nie sprzyjających i się udało. Pisze wam to dla tego że od czwartku bije się z myślami że to moja winna że się nie udało że coś zrobiłam nie tak i na pewno nie jedna z was tak miła po zrobieniu testu.
reklama
Mi lekarka kazała żyć normalnie. Tak jak bym nie wiedziała, że przeszłam IUI.. powiedziała, że mam korzystać z życia tak jak do tej pory, a jedyne czego nie powinnam to alkohol. A poza tym miałam się zachowywać tak jakbym nie wiedziała, że mogę być w ciąży, tak jak przy naturalnym poczęciu...Taki mnie dziś przemyślenia odpadły odnośnie iui a raczej skuteczności wszystkie tutaj szukamy czytamy pytamy lekarza co powinnysmy po czego nie wolno stosujemy a ciąży mimo to brak, znam przypadek gdzie przy 4 podejściu znajomi już dali spokój podeszli bo lekarz im tak poradził następne miało być in vitro. 2dni po 4 iui pojechali na termy więc wiadomo woda gorąca (A niby nie wolno ) byli tam 3dni wrócili i na ostro remont mieszkania znajoma robiłam wszystko nosiła płytki malowania ściany przesuwala meble nawet parę razy zapomniał o progesteronie wziąść całkowicie dopuściła . Zrobiła bete po tygodniu od braku okresu a tu proszę ciąża. Wiem powiecie odblokowala się ala tyle czynników nie sprzyjających i się udało. Pisze wam to dla tego że od czwartku bije się z myślami że to moja winna że się nie udało że coś zrobiłam nie tak i na pewno nie jedna z was tak miła po zrobieniu testu.
@Misia_91 nie zastanawiaj sie nad tym czemu bie wyszło. Myślę, że dużo zależy od naszego myślenia, więc trzeba myśleć pozytywnie na pewno nie powinnaś się zastanawiać dlaczego, co zrobiłaś źle itp.... głowa do góry!
Podziel się: