reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
O matko nieźle przestymulowana byłaś - objawy będą się utrzymywać pewnie z tydzień eh....
Gratuluje ilości zarodeczków - piękny wynik - trzymam kciukasy, żeby pięknie miarowo się rozwijały...
A my cóż... tulimy się karmimy i przebieramy dupcie na zmianę - a dziś byłyśmy na spacerku - to nowość dla Nas - mała cały spacerek przespała cudownie - ja złapałam powietrza - brakowało mi już spacerów :) spacerowanie z wózkiem jest super!

Mam L4 wiec moge odpoczywac[emoji3]
Dzięki[emoji8]

No to super - na pewno to cos wspanialego - spacerek z dzidziusiem w wozeczku [emoji5]
Fajnie ze wszystko dobrze i zdrowo.
Pogoda ladna dosc wiec nic tylko spacerki codziennie:) ale fajnie Wam! Ciesze sie ze wszystko ok[emoji2]

reklama
Dziewczyny.. ratunku! Od wczoraj jestem tak rozdrażniona, że mam ochotę zabić męża, strasznie kłuje mnie brzuch (ale nie tak jak na @) i mam zawroty głowy.. normalnie zwariuje za moment..

Cały czas czekam na dzień testu.. a to dopiero 10 dni po IUI..

Cześć Dziewczyny, odzywałam się tu kiedyś gdy przymierzałam się do inseminacji. Niestety na razie nie mogę wykonać drożności jajowodów bo męczę się z 3 bakterią a do tego badania musi być czysty posiew [emoji19] no ale mam nadzieję, że w kolejnym cyklu już się uda i na wiosnę wystartujemy z inseminacją. I tu chciałam Was zapytać: w którym dniu cyklu miałyście IUI przy jak długich cyklach?

2

A w międzyczasie gratuluję młodym mamom i tym co zobaczyły upragnione 2 kreski oraz trzymam kciuki za testujące niebawem [emoji4]

IUI w 20 dc a cykle miałam strasznie nieregularne między 30-40 dni.

A my mamy poważny problem. Po porodzie zaczęły mnie żeby boleć i o zgrozo 2 górna. Wczoraj dentysta rozwiercil mi ją ale na podniebieniu i przy nosie zrobił mi się stan zapalny boli jak cholwra i mam czekać do środy czy zejdzie. Jeśli nie to są dwa wyjścia albo dostane antybiotyk albo ząb do wyrwania. Wiadomo wyrwać bym nie chciała ale antybiotyk karmiac małego tez nie bardzo. W każdym razie dentysta powiedział ze karmiac mogłabym duomox albo augmentin. Augmentin jest też dla dzieciaczków ale ja jestem na niego uczulona natomiast duomox czytałam na necie ze podobno można podczas karmienia ale czy napewno? Ktoś się orientuje? Bo nie chce przestawac karmić maluszka.

Dziewczyny.. ratunku! Od wczoraj jestem tak rozdrażniona, że mam ochotę zabić męża, strasznie kłuje mnie brzuch (ale nie tak jak na @) i mam zawroty głowy.. normalnie zwariuje za moment..

Cały czas czekam na dzień testu.. a to dopiero 10 dni po IUI..
To się ciesz [emoji6]bo ja też 10 dni i 0 objawów [emoji52]. Do tego byłam przeziębiona więc na 99%jestem pewna że się nie udało [emoji52].

To się ciesz [emoji6]bo ja też 10 dni i 0 objawów [emoji52]. Do tego byłam przeziębiona więc na 99%jestem pewna że się nie udało [emoji52].

Myślisz, że to objawy ciążowe? Chyba się nie nastawiam...w poniedziałek chyba zrobię test, chociaż nie wiem czy to nie za szybko będzie...

Pamiętaj, że ciąża nie musi dawać objawów na początku :) nie ma co się stresować i nastawiać negatywnie :)

Dziewczyny, dzięki za wszystkie odpowiedzi [emoji4] mam nadzieję że iui nam pomoże, bo wydaje mi się że nie możemy się zgrać w czasie [emoji849]

Dziewczyny potwornie bolą mnie okolice nerek . Właściwie to jedna strona bardzo a druga mniej. Nie przewiało mnie ani nic, problemów z nerkami też nigdy nie miałam problemów z nerkami. Nie chcę iść do lekarza bo dostanę leki a nie chce nic brać.Co mogę zrobić tak naturalnie ,wiecie może? Nospa i paracetamol nie pomaga a ja nie mogę się ruszyć

reklama
Dziewczyny potwornie bolą mnie okolice nerek . Właściwie to jedna strona bardzo a druga mniej. Nie przewiało mnie ani nic, problemów z nerkami też nigdy nie miałam problemów z nerkami. Nie chcę iść do lekarza bo dostanę leki a nie chce nic brać.Co mogę zrobić tak naturalnie ,wiecie może? Nospa i paracetamol nie pomaga a ja nie mogę się ruszyć
Spróbuj się cieplej okryć w tym miejscu, np. przewiąż jakąś bluzą.. może to pomoże. Mi pomagało nawet jak nie byłam przewiana..

Do góry