reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej :-) zapracowana jestem totalnie. Nie wiem kiedy tydzień znika. Czuje się bardzo dobrze bez brania hormonów. Okres miałam o czasie (28 dni cyklu)bezbolesny co dla mnie jest bardzo miła niespodzianka. Te stymulowane były cholernie bolesne i długie. Nadal dieta,siłownia. Ze stresem jeszcze średnio daje rade ale biorę ziołowe proszki na znieczulenie :-D a co u Ciebie? Jak się czujesz?

reklama
Hej :-) zapracowana jestem totalnie. Nie wiem kiedy tydzień znika. Czuje się bardzo dobrze bez brania hormonów. Okres miałam o czasie (28 dni cyklu)bezbolesny co dla mnie jest bardzo miła niespodzianka. Te stymulowane były cholernie bolesne i długie. Nadal dieta,siłownia. Ze stresem jeszcze średnio daje rade ale biorę ziołowe proszki na znieczulenie :-D a co u Ciebie? Jak się czujesz?
Dziękuję ja czuję się już grubo... Niunia daje czadu w brzuszku... Naciska na spojenie łonowe... Czekamy na skurcze i te inne sprawy...

Ja tak [emoji16] przynajmniej tak myślę , nawet jak mam jakieś skurcze to jestem rozczarowana że takie słabe [emoji23]
Moze pogadaj z Niunia że by już wychodziła bo się nie możesz doczekać :) ja wierzę że one nas rozumieją... Kochane nasze... Ja swojej tłumacze że jeszcze tydzień żeby podrosła i nie była w inkubatorku tylko od razu w ramionach mamy i taty...

Moze pogadaj z Niunia że by już wychodziła bo się nie możesz doczekać :) ja wierzę że one nas rozumieją... Kochane nasze... Ja swojej tłumacze że jeszcze tydzień żeby podrosła i nie była w inkubatorku tylko od razu w ramionach mamy i taty...
Już jej gadam codziennie , ale coś nie chce mnie słuchać. Już pokazuje charakterek [emoji3577] hehe nie no do przyszłego tygodnia niech sobie siedzi , ale później już wezmę ja na poważną rozmowę ! Nie ma to tamto [emoji16]

Już jej gadam codziennie , ale coś nie chce mnie słuchać. Już pokazuje charakterek [emoji3577] hehe nie no do przyszłego tygodnia niech sobie siedzi , ale później już wezmę ja na poważną rozmowę ! Nie ma to tamto [emoji16]
no malutka mamy trzeba słuchać! mamusia już wie najlepiej co dobre dla Ciebie! zobaczysz jaki ten świat ciekawy, poznasz tatę i babcie i dziadków! Tak, że wiesz - zbieraj się na zewnątrz już kochana!

często przepisują progesteron na podtrzymanie (luteinę, lutinus, duphaston), ale nie zawsze... jeśli nie masz problemów z progesteronem to wcale nie jest to niezbędne

reklama
często przepisują progesteron na podtrzymanie (luteinę, lutinus, duphaston), ale nie zawsze... jeśli nie masz problemów z progesteronem to wcale nie jest to niezbędne
Szczerze mówiąc nie robił mi badania na hormony. Sprawdzał tylko owulacje i zrobił podstawowe badania na rozyczke, toksoplazmoze itp.
Nie wiem co myśleć o tym teraz,bo może faktycznie luteina by mi pomogła

Do góry