reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Hej :-) zapracowana jestem totalnie. Nie wiem kiedy tydzień znika. Czuje się bardzo dobrze bez brania hormonów. Okres miałam o czasie (28 dni cyklu)bezbolesny co dla mnie jest bardzo miła niespodzianka. Te stymulowane były cholernie bolesne i długie. Nadal dieta,siłownia. Ze stresem jeszcze średnio daje rade ale biorę ziołowe proszki na znieczulenie :-D a co u Ciebie? Jak się czujesz?

reklama
Hej :-) zapracowana jestem totalnie. Nie wiem kiedy tydzień znika. Czuje się bardzo dobrze bez brania hormonów. Okres miałam o czasie (28 dni cyklu)bezbolesny co dla mnie jest bardzo miła niespodzianka. Te stymulowane były cholernie bolesne i długie. Nadal dieta,siłownia. Ze stresem jeszcze średnio daje rade ale biorę ziołowe proszki na znieczulenie :-D a co u Ciebie? Jak się czujesz?
Dziękuję ja czuję się już grubo... Niunia daje czadu w brzuszku... Naciska na spojenie łonowe... Czekamy na skurcze i te inne sprawy...

Ja tak [emoji16] przynajmniej tak myślę , nawet jak mam jakieś skurcze to jestem rozczarowana że takie słabe [emoji23]
Moze pogadaj z Niunia że by już wychodziła bo się nie możesz doczekać :) ja wierzę że one nas rozumieją... Kochane nasze... Ja swojej tłumacze że jeszcze tydzień żeby podrosła i nie była w inkubatorku tylko od razu w ramionach mamy i taty...

Moze pogadaj z Niunia że by już wychodziła bo się nie możesz doczekać :) ja wierzę że one nas rozumieją... Kochane nasze... Ja swojej tłumacze że jeszcze tydzień żeby podrosła i nie była w inkubatorku tylko od razu w ramionach mamy i taty...
Już jej gadam codziennie , ale coś nie chce mnie słuchać. Już pokazuje charakterek [emoji3577] hehe nie no do przyszłego tygodnia niech sobie siedzi , ale później już wezmę ja na poważną rozmowę ! Nie ma to tamto [emoji16]

Już jej gadam codziennie , ale coś nie chce mnie słuchać. Już pokazuje charakterek [emoji3577] hehe nie no do przyszłego tygodnia niech sobie siedzi , ale później już wezmę ja na poważną rozmowę ! Nie ma to tamto [emoji16]
no malutka mamy trzeba słuchać! mamusia już wie najlepiej co dobre dla Ciebie! zobaczysz jaki ten świat ciekawy, poznasz tatę i babcie i dziadków! Tak, że wiesz - zbieraj się na zewnątrz już kochana!

często przepisują progesteron na podtrzymanie (luteinę, lutinus, duphaston), ale nie zawsze... jeśli nie masz problemów z progesteronem to wcale nie jest to niezbędne

reklama
często przepisują progesteron na podtrzymanie (luteinę, lutinus, duphaston), ale nie zawsze... jeśli nie masz problemów z progesteronem to wcale nie jest to niezbędne
Szczerze mówiąc nie robił mi badania na hormony. Sprawdzał tylko owulacje i zrobił podstawowe badania na rozyczke, toksoplazmoze itp.
Nie wiem co myśleć o tym teraz,bo może faktycznie luteina by mi pomogła

Do góry