reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Żylaki powróżka nasiennego. Za 3 tygodnie powtarzamy badania po czterech miesiacach od operacji i polrocznej kuracji suplementami na poprawę nasienia.
Także to chyba nasza ostatnia nadzieja ze wyniki sie poprawią. O ile w ogole sie poprawią.
A operacja związana z jądrami?
Ty wyniki takie się utrzymują czy były badane teraz? Może jakiś androlog dobry, odpowiednia kuracja i za 3 miesiące można już coś pomyśleć o IUI Bo na tą chwilę też mi się wydaje że może być marny skutek chociaż nie takie historie słyszałam więc naturalne starania jak najbardziej na luzie mogą być

reklama
Żylaki powróżka nasiennego. Za 3 tygodnie powtarzamy badania po czterech miesiacach od operacji i polrocznej kuracji suplementami na poprawę nasienia.
Także to chyba nasza ostatnia nadzieja ze wyniki sie poprawią. O ile w ogole sie poprawią.
No to trzymam kciuki [emoji106] myślę że na pewno coś się poprawia [emoji6]

Ale mi też , bo dostałam dużo na 62 , a jak ma się urodzić mniamniusia to mam malutko tych ciuszków w sumie. Tzn tak mi się wydaje. Zobaczymy jak się urodzi , to wtedy się wszystko zweryfikuje i przede wszystkim co najchętniej będę jej ubierać bo zdania są podzielone . Dużo mam nie znosi kaftanikow a znowu spotkałam się ostatnio z kilkoma opiniami że są super. Teraz takie czasy że pozamawiamy online a małże tylko podjada i odbiorą także luzik [emoji16]
dziewczyny a psychicznie gotowe jestescie na porod? :)

Skoro nie warto, to i nawet na żaden cud naturalny nie mam co liczyc[emoji19]
Życzę aby iui Wam sie udało[emoji173]
Cuda się zdarzają ale szanse obiektywnie są małe - co to była za operacja?
Już doczytałam
W takim razie są duże szanse na poprawę trzymam kciuki...
I życzę naturalnego cudu... Bo na forum już zachodziły dziewczyny z niedrożnymi jajowodami,z niby nie funkcjonujacymi jajnikami więc naturalnie też działajcie nie zaszkodzi :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny a psychicznie gotowe jestescie na porod? :)
Chyba nigdy nie jest się do końca gotowym, ale jak się zacznie to już nie ma wyjścia - jakoś będzie. Ja utrzymuje się w przekonaniu , że to tak nieprzewidywalne , że nie ma co rozkminiac... Na szkołę rodzenia chodziłam, teoretycznie wiem ale co ma być to będzie....

Chyba nigdy nie jest się do końca gotowym, ale jak się zacznie to już nie ma wyjścia - jakoś będzie. Ja utrzymuje się w przekonaniu , że to tak nieprzewidywalne , że nie ma co rozkminiac... Na szkołę rodzenia chodziłam, teoretycznie wiem ale co ma być to będzie....

Grunt to pomoc położnej. Ja trafiłam akurat na super polozna i bardzo mi doradzala nawet ze znieczuleniem. Dziś praktycznie nic nie pamiętam z porodu wiem ze było ciężko i juz nawet chcieli mi cesarke robić no i trwal porod 8 godzin ale było warto ☺
Dacie rade jak to mój ginekolog mówił no teraz to już za późno jakoś dziecko musi wyjść:)
Jedyne co mi przypomina to rana po nacieciu ale dla Mikołaja dałabym się raz jeszcze pociąć ;)

My chodziliśmy do androloga i po kuracji oraz diecie mężowi się poprawiły wyniki wiec zawsze jest nadzieja. Trzymam kciuki!!

10.01: @LolaLolina - wizyta ciążowa
12.01: @redferrari - wizyta u gin, @Sami@ - testowanie [emoji1320]
15.01: @reqiem - wizyta
19.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
23.01: @Dzoannna - testowanie
30.01: @Artemida90 - wizyta ws.
Ivf
28.01: @Koraliki - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

@LolaLolina - milych widoczkow dzisiaj, czekamy na dobre wiesci o kropeczkach Twoich[emoji3]

Ja z kolei przed stymulacja mam jeszcze zrobic test, poniewaz na usg bylo jajeczko gotowe, test owulcyjny we wtorek byl pozytywny, dzialania byly[emoji3]wiec trzeba ciaze wykluczyc bo jak to lekarz powiedzial - mial przypadki ze przed samym ivf pacjentka zachodzila w ciaze... Tak jak @reqiem prawda? [emoji3][emoji3][emoji3]

Milego dnia!

reklama
10.01: @LolaLolina - wizyta ciążowa
12.01: @redferrari - wizyta u gin, @Sami@ - testowanie [emoji1320]
15.01: @reqiem - wizyta
19.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
23.01: @Dzoannna - testowanie
30.01: @Artemida90 - wizyta ws.
Ivf
28.01: @Koraliki - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

@LolaLolina - milych widoczkow dzisiaj, czekamy na dobre wiesci o kropeczkach Twoich[emoji3]

Ja z kolei przed stymulacja mam jeszcze zrobic test, poniewaz na usg bylo jajeczko gotowe, test owulcyjny we wtorek byl pozytywny, dzialania byly[emoji3]wiec trzeba ciaze wykluczyc bo jak to lekarz powiedzial - mial przypadki ze przed samym ivf pacjentka zachodzila w ciaze... Tak jak @reqiem prawda? [emoji3][emoji3][emoji3]

Milego dnia!
No może nie dosłownie przed samym invitro bo dopiero zaczynałam badania i ponowna diagnostykę ale tak, ja tu nastawiona na walkę , leki , badania , jeżdżenie po labo, lekarzach , a tu proszę dwie kreski [emoji16]

Do góry