reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
ja mam tak małe mieszkanie, że w ogóle sobie nie wyobrażam jak to będzie :) baliśmy się dużego kredytu, że nie damy rady a teraz to sobie myślimy że trzeba było wziąć 3 pokojowe ech... będzie trzeba czasem zarządzić wizytę malucha u dziadków bez nas :)

no nie w smyku wyprzedaże kiecek niemowlęcych i znów zamówiłam, nie mam na siebie siły normalnie - a emek mówi tylko - "Co ja mogę? Wy jesteście dwie!"
a w przyszłym tygodniu znów w lidlu ciuszki dla dzieci...

A nawet byłam dzisiaj ale nic fajnego nie dotrwałam, w Pepco zaszalałam chociaż już miałam nic nie kupować [emoji85]
hehe ja też już nic kategorycznie ale ciągle jednak coś kupuję ech.... Ty to od siostry dostałaś a ja się boję, że będzie za mało bo nie dostałam nic po innych dzieciaczkach wszystko kupiłam i wydaje mi się, że to mało jest ech...

reklama
hehe ja też już nic kategorycznie ale ciągle jednak coś kupuję ech.... Ty to od siostry dostałaś a ja się boję, że będzie za mało bo nie dostałam nic po innych dzieciaczkach wszystko kupiłam i wydaje mi się, że to mało jest ech...
Ale mi też , bo dostałam dużo na 62 , a jak ma się urodzić mniamniusia to mam malutko tych ciuszków w sumie. Tzn tak mi się wydaje. Zobaczymy jak się urodzi , to wtedy się wszystko zweryfikuje i przede wszystkim co najchętniej będę jej ubierać bo zdania są podzielone . Dużo mam nie znosi kaftanikow a znowu spotkałam się ostatnio z kilkoma opiniami że są super. Teraz takie czasy że pozamawiamy online a małże tylko podjada i odbiorą także luzik [emoji16]

Do góry