redferrari
Fanka BB :)
Leśne to zawsze jakieś ryzyko... Ja jem tylko pieczarki w ciąży bo się boję... Może przesadzam poprostu ale trzymam się tego...Kochana a czemu grzyby nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leśne to zawsze jakieś ryzyko... Ja jem tylko pieczarki w ciąży bo się boję... Może przesadzam poprostu ale trzymam się tego...Kochana a czemu grzyby nie ?
Ja sobie nie biorę błahahaha... ale męczy mnie jak ktoś powtarza to samo któryś raz - obraża to moją inteligencję
@LolaLolina a jak Twoja pierwsza wizyta? Cos widac bylo[emoji307]
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Zobacz załącznik 924534 Zobacz załącznik 924533 Zobacz załącznik 924532
Wczorajsza wizyta przebiegła bardzo dobrze. Lekarz wszystko pomierzył i powiedział ży wyniki wzorcowe
Niesamowite doznanie usłyszeć tętno <3
Ja niestety czuję się beznadziejnie. Oprócz standardowych mdłości (caluśka doba), ciągła senność i bóle głowy, to jestem dość często na granicy omdlenia- wszystko to normalne. Jednak lekarz bardzo intensywnie przekonywał mnie że powinnam iść na l4, bo ciąża bliźniacza. I jestem od dzisiaj. Miałam pracować zdalnie do końca stycznia, ale ja faktycznie czuję się fatalnie i średnio funkcjonuję.
I straszliwe zachcianki mam. Ja w cale nie jadam słodyczy, jestem fanką serów, ogólnie wytrawnych rzeczy. A teraz na śniadanie najlepsza jest dla mnie pszenna buła z dżemem i jogurt owocowy )))
Bardzo dziękuję ))Jeeeej!!! Dwa cuda!!
Gratulacje ogromne!!!!
Cos wspanialego[emoji3][emoji3][emoji3]
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
No to koniecznie rezygnuj z pracy i dbaj o siebie i swoje Kropeczki[emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo dziękuję ))
Ja zamierzam jeść, grzyby zdrowe a ja mam ze sprawdzonego źródłaLeśne to zawsze jakieś ryzyko... Ja jem tylko pieczarki w ciąży bo się boję... Może przesadzam poprostu ale trzymam się tego...