reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Taaaak pszenna bułka z masełkiem smakuje jak niebo :D do tej pory chleb pełnoziarnisty z zerowym wkładem m. Pszennej :D

U mnie 8 tydzień, liczony od ostatniej mies.

Jeśli chodzi o dietę to mąż codziennie rano robi mi soki wyciskarką woolnobrotową, dodaje burak, seler, marchew, pietruszkę, szpinak, jarmuż i jabłko- w różnych kombinacjach. Do tego gotuje zdrowo :)

No no super mężuś[emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Spokojnie, jak sie odczepia od poerwszego dziecka to zaczna pytac kieddy drugie hahah:/ taka natura ludzka paskudna:/
No ja tez ucieklam od duzej wigilii na poczet malej u tesciow gdzie dyskrecja i wyczucie sa na wysokim poziomie[emoji4] i zamierzam w spokoju odetchnac...

Domyslam sie ze to tak z boku tylko kolorowo wyglada[emoji53]
Właście wczoraj mój mąż się zastanawiał czego te wścibskie kreatury się uczepią tym razem :p
Drugie dziecko to chyba nie tak od razu bo jeszcze jednego nie urodziłam :)
Przynajmniej nie będą się powtarzać :)

Miłego dnia dziewczyny... u mnie dziś Pada śnieg - może to będą białe święta takie jak z dzieciństwa?
Ja dziś zmęczona ale zadowolona, bo miłą miałam wczoraj niespodziankę - pojechałam do mamy, a tam się suszone pieczarki moczą - pytam co to? A mama - że skoro sama uszek nie dam rady to mi pomoże... zmieliła mi grzybki, zagniotła ciasto, rozwałkowała, wykroiła kółeczka - a ja lepiłam pół dnia piękne uszka... małe marzenia się spełniają mówię Wam :) kochaną mam mamę... szkoda, że tego nie przeczyta! Uwierzcie, a spełnią się Wasze marzenia te większe też! <3

Miłego dnia dziewczyny... u mnie dziś Pada śnieg - może to będą białe święta takie jak z dzieciństwa?
Ja dziś zmęczona ale zadowolona, bo miłą miałam wczoraj niespodziankę - pojechałam do mamy, a tam się suszone pieczarki moczą - pytam co to? A mama - że skoro sama uszek nie dam rady to mi pomoże... zmieliła mi grzybki, zagniotła ciasto, rozwałkowała, wykroiła kółeczka - a ja lepiłam pół dnia piękne uszka... małe marzenia się spełniają mówię Wam :) kochaną mam mamę... szkoda, że tego nie przeczyta! Uwierzcie, a spełnią się Wasze marzenia te większe też! <3

Zawsze mozesz do prezentu dolaczyc karteczke[emoji3][emoji3][emoji3]
Super mama[emoji307]
U mnie bez sniegu ale Santa Baby ciagle leci itp[emoji7]
Milego dnia[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

14.12: @anolianna - wizyta kontrolna, @madzienka31 - wizyta ciazowa [emoji1348]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.12: @Koraliki - usg ciazowe
22.12: @Dzoannna - testowanie
27.12: @reqiem - wizyta u gin, @Koraliki - wizyta u gin
29.12: @redferrari - wizyta u gin
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarium? [emoji3]

Jak tam dziewczynki dzisiaj po wizytach? Wszystko ok? [emoji8]

W moim przypadku wszystko ok. Szyjka skrócona ale zero rozwarcia. Jeśli maluch sam do poniedziałku się nie urodzi to w poniedziałek ktg a na czwartek juz dostałam skierowanie do szpitala na wywołanie. Więc szansa ze w święta juz w domku razem z maluszkiem. Wg usg maluch ma 3900 gram. Przeraża mnie ta waga czy dam radę ale też nie chce mi się wierzyć żeby przez 2 tygodnie 600 gram przytylo_O w sumie to najważniejsze by był zdrowy:)

reklama
My tez juz po wizycie :oops: 5tydzien6dzien widac juz zarodek ale serduszka nie slyszelismy mam nadzieje ze bedzie dobrze:oops: teraz oszczedzac sie troszke bo w pierwszej ciazy stan przedrzucawkowy i duze prawdopodobienstwo powtorzenia musze uwazac na ciśnienie...

Załączniki

• IMG_20181214_181327.jpg
    IMG_20181214_181327.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 96
Do góry