reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Myślę, że lepiej mniej i aby miało te 3 kg niż np rodzić 5 kilowe dziecko [emoji51] Także dobrze, że się nie stresujesz i wszystko będzie dobrze [emoji4]
A ja przecież równy tydzień przed Tobą jestem i dokładnie to 27+4 hehe ;)
No właśnie właśnie to jesteś Moja Droga w 28 tygodniu już [emoji16]
Przynajmniej mi tak gin liczy i wpisuje . Ja mam 26+4 to jestem w 27tc, a w niedziele skończę pełne 27 tygodni [emoji6]

reklama
Jak się nie da? Dostajesz zastrzyk wcześniej jajeczko dojrzewa i pęka... Pytanie czy warto? Trzymaj się kochana na ten cud warto czekać.
A moja małpa nie chce wg przyjść powinna być jutro a nawet nie mam objawów zbliżania się i pewnie dostawę w piątek wieczorem i będzie po wszystkim bo badan nie zrobi

Hej dziewczyny a u mnie się zesra...o trochę bo jednak @ do mnie przylazła, dwa dni za wcześnie :( Teraz myślę co zrobić z tym fantem bo wizytę miałam na 27 wtedy byłby 9dc a teraz o dwa dni później będzie 11 i raczej za późno na badania a za wcześnie na iui przeważnie owu mam w 12dc a to niedziela mi wypada i co teraz? Klinika w niedzielę nieczynna :( Badania to spoko mogę porobić wcześniej w tygodniu ale owulacji przyspieszyć bądź opóźnić się nie da. Nie wiem co mam teraz zrobić :(
Dzwoń do lekarza napewno coś wymyśli i będziesz spokojna

Masakra teraz to już wszystko się zawaliło :( bd musiała jechać w sobotę i ustalić wszystko z tą babką ale wcześniej mnie zapewniała że wszystkie wyniki dostanę od ręki
Kurczę no nie chce Cię wprowadzić w błąd, może akurat robią na miejscu, ale nigdy się z tym nie spotkałam , zawsze na cytologię czekałam do 2tyg, zwykle po tygodniu już był wynik. Jedz i pogadaj [emoji6]

U mnie wpisują właśnie skończone tygodnie [emoji4] więc co lekarz to ma chyba swoją metodę na to [emoji6]
O to popatrz , mi nawet apka pokazuje 27 [emoji16] zresztą co za różnica, wyklują się i tak jak będą miały ochotę te nasze stworki [emoji16] to Ty już za parę dni zaczynasz III trymest! OMG i kiedy to tak poleciało ?
A @HiperNova to się za chwilę rozpakowuje [emoji16]

Ja też niby w 27 (dokładnie 26+4) a Ty jak ?
O to świernie że dobrze Kochana , prawie 0.5kg więcej niż moja laleczka [emoji7]
Ale nie stresuje się! Dzisiaj rozmawiałam z mamą i ja się urodziłam w terminie i miałam 3kg i 57cm to widocznie młoda idzie na taki sam wynik [emoji16]
To byłaś długańska...

Masakra teraz to już wszystko się zawaliło :( bd musiała jechać w sobotę i ustalić wszystko z tą babką ale wcześniej mnie zapewniała że wszystkie wyniki dostanę od ręki
A poprzednią cytologię z kiedy masz? One są z reguły długo ważne, a dla nich ważniejsze będzie tylko czy nie ma stanu zapalnego a to od ręki sobie zobaczą...

reklama
O to popatrz , mi nawet apka pokazuje 27 [emoji16] zresztą co za różnica, wyklują się i tak jak będą miały ochotę te nasze stworki [emoji16] to Ty już za parę dni zaczynasz III trymest! OMG i kiedy to tak poleciało ?
A @HiperNova to się za chwilę rozpakowuje [emoji16]
Niom czas leci... dzidzie rosną, szafki powypychane ciuszkami, tylko mi się ciągle wydaje że jeszcze tak daleko i wszystko zdążę...

Do góry