reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Redferrari masz racje, głodnemu chleb na myśli bo ja już 8 dzień małpę mam i się skończyć nie może! Nie wiem czemu... i jakiś dyskomfort czuje... no chce a nie mogę kurczę! Moj mąż już na rzęsach chodzi bo ma posuchę [emoji23]

Redferrari masz racje, głodnemu chleb na myśli bo ja już 8 dzień małpę mam i się skończyć nie może! Nie wiem czemu... i jakiś dyskomfort czuje... no chce a nie mogę kurczę! Moj mąż już na rzęsach chodzi bo ma posuchę [emoji23]
kochana ja na początku ciąży prawie 3 miechy nic, bo zakaz, to dopiero było - więc dacie radę :D Znaczy czymam kciukasy, coby @ się już oddaliła i za owocny seksik :)

Mówią, że nie jest, raczej dyskomfort i ucisk przy zakładaniu niż ból - trzymajmy się tej wersji :) Kcukasy oby było szybko i bezpiecznie dla Was!
Miłe to nie było.. i jednak bolało podczas zakładania [emoji58] ale na szczęście sprawnie poszło i ulga przyszła szybko [emoji6]
Mały człowiek za to ma się świetnie i to jest najważniejsze [emoji4] tętno prawidłowe, wielkość główki, brzuszka i nogi jak na 28 tc. Waga 1280g- też jak 28 tc (ja w 27 obecnie jestem) także u mnie z kolei w drugą stronę.. ;) Ale to chłopak, więc może dlatego ;) [emoji65]

Hej dziewczyny a u mnie się zesra...o trochę bo jednak @ do mnie przylazła, dwa dni za wcześnie :( Teraz myślę co zrobić z tym fantem bo wizytę miałam na 27 wtedy byłby 9dc a teraz o dwa dni później będzie 11 i raczej za późno na badania a za wcześnie na iui przeważnie owu mam w 12dc a to niedziela mi wypada i co teraz? Klinika w niedzielę nieczynna :( Badania to spoko mogę porobić wcześniej w tygodniu ale owulacji przyspieszyć bądź opóźnić się nie da. Nie wiem co mam teraz zrobić :(

Hej dziewczyny a u mnie się zesra...o trochę bo jednak @ do mnie przylazła, dwa dni za wcześnie :( Teraz myślę co zrobić z tym fantem bo wizytę miałam na 27 wtedy byłby 9dc a teraz o dwa dni później będzie 11 i raczej za późno na badania a za wcześnie na iui przeważnie owu mam w 12dc a to niedziela mi wypada i co teraz? Klinika w niedzielę nieczynna :( Badania to spoko mogę porobić wcześniej w tygodniu ale owulacji przyspieszyć bądź opóźnić się nie da. Nie wiem co mam teraz zrobić :(
Jak się nie da? Dostajesz zastrzyk wcześniej jajeczko dojrzewa i pęka... Pytanie czy warto? Trzymaj się kochana na ten cud warto czekać.

Miłe to nie było.. i jednak bolało podczas zakładania [emoji58] ale na szczęście sprawnie poszło i ulga przyszła szybko [emoji6]
Mały człowiek za to ma się świetnie i to jest najważniejsze [emoji4] tętno prawidłowe, wielkość główki, brzuszka i nogi jak na 28 tc. Waga 1280g- też jak 28 tc (ja w 27 obecnie jestem) także u mnie z kolei w drugą stronę.. ;) Ale to chłopak, więc może dlatego ;) [emoji65]

Mam tak samo ze mój chłopak jest większy niż powinien na swój tydzień ☺
Imię juz macie?

Najważniejsze że wszystko dobrze...

reklama
Do góry