reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
O nieee:( to współczuję:( ten pierwszy dzień zwany dniem zawodu jest okropny:(
Ja czekam tez...:(
A moze byc tak ze jak z niepeknietych jaj torbiele powstana to mi i okres nie przyjdzie. I znowu cudowanie...
Nie wiadomo co gorsze:///
Ja tak sobie mysle ze chyba moglabym nawet adoptowac dziecko...
Co Wy na to???
Wiesz no oczywiście że mozna, ale z adopcja to często gorzej niż z ciążą tak prawdę mówiąc. Trzeba być 5lat po ślubie, własne mieszkanie , stałą pracę itp itd. spokojnie u Was nie jest przekreślone że nie możecie mieć dzieci [emoji6] trzeba walczyć [emoji6]

reklama
Wiesz no oczywiście że mozna, ale z adopcja to często gorzej niż z ciążą tak prawdę mówiąc. Trzeba być 5lat po ślubie, własne mieszkanie , stałą pracę itp itd. spokojnie u Was nie jest przekreślone że nie możecie mieć dzieci [emoji6] trzeba walczyć [emoji6]

Dzięki, ale jak czas pokazuje jeszcze moge sie roznych rzeczy dowiedziec, nie czarnowidze, ale ...
No moze i tak, zobaczymy co mi powiedza na kolejnej wizycie...
Przydalby sie jakis kolejny sukces ktorejs z dziewczyn w ramach motywacji[emoji3]
A Ty ile czasu walczylas?

Dzięki, ale jak czas pokazuje jeszcze moge sie roznych rzeczy dowiedziec, nie czarnowidze, ale ...
No moze i tak, zobaczymy co mi powiedza na kolejnej wizycie...
Przydalby sie jakis kolejny sukces ktorejs z dziewczyn w ramach motywacji[emoji3]
A Ty ile czasu walczylas?
5 lat [emoji6]

Wow to podziwiam Ciebie[emoji1320]
I z ktorej IUI dzidzia?
Z żadnej , IUI nie wychodziło, zmieniłam lekarza który najpierw chciał dokładnie wszystko przebadać od A do Z zanim podejdziemy do kolejnej i czekałam na @ żeby iść na badania hormonów w 4dc i ten okres zamienił się w kopiącą mnie właśnie po pęcherzu, 22tygodniowa Natalke [emoji16]

Z żadnej , IUI nie wychodziło, zmieniłam lekarza który najpierw chciał dokładnie wszystko przebadać od A do Z zanim podejdziemy do kolejnej i czekałam na @ żeby iść na badania hormonów w 4dc i ten okres zamienił się w kopiącą mnie właśnie po pęcherzu, 22tygodniowa Natalke [emoji16]

Rety, super [emoji3][emoji3][emoji3]
To spelnienie marzen❣️❣️❣️
Fajna ta Twoja Natalka[emoji7]

Rety, super [emoji3][emoji3][emoji3]
To spelnienie marzen[emoji873]️[emoji873]️[emoji873]️
Fajna ta Twoja Natalka[emoji7]
Jakby ktoś był że Śląska to polecam z całego serca docenta Horaka. Przyjmuje na NFZ w Bytomiu w szpitalu jest poradnia leczenia niepłodności. Zleca szeroka diagnostykę i słyszałam że potrafi wykryć rzeczy których inni nie widza. I do tego przemiły człowiek.

Jakby ktoś był że Śląska to polecam z całego serca docenta Horaka. Przyjmuje na NFZ w Bytomiu w szpitalu jest poradnia leczenia niepłodności. Zleca szeroka diagnostykę i słyszałam że potrafi wykryć rzeczy których inni nie widza. I do tego przemiły człowiek.

Hmm ja niestety obecnie w Poznaniu mieszka:( moze ktos tu jest z POZ ?
Ale dzieki[emoji3] szkoda ze nie moge skorzystac..

reklama
Tak, tak... u mnie 1dc. Nie jestem chora na szczęście, ale pierwsze dni @ dla mnie są zawsze bolesne.
Dzoana a Ty kiedy się małpy spodziewasz?

Do góry