reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziękuje a ty kiedy robisz bete

Mi lekarz powiedzial ze 5 mm endometrium ciazy z tego nie bedzie. A i pecherzyki nie pekly. Do tego zauwazyl ze mam endometrioze. Mam isc za 2 tyg podczas miesiaczki na wizyte jeszcze raz. Dostalam na wszelki Duphaston oraz Fertilovit endo F.
Takze ja chyna ma ten moment odpadam z testowania oraz IUI - najpierw endometrioza - jesli zostanie potwierdzona ostatecznie.

reklama
kochane musiałam powtorzyć dziś badanie test imk mialam szczęśćie bo dziś 22dc cyklu jak bedzie wynnik znów jade do lekarza i bedziemy właczać leczenie na mc przed cyklem do criotransferu wiec transfer nie wczesniej niz w listopadzie
Zleeeci, kochana juz jest wrzesień, a jak jest leczenie to szybko zleci. Organizm sie pięknie przygotuje na przyjecie kropka i bedzie w sierpniu za rok różowa pupka! [emoji16]

Do góry