reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
może być duży wysiłek lub dużo miecha zjedzonego na kolację tych mniej optymistycznych opcji nie biorę pod uwagę ze względu na wcześniejszy wynik

można, winiłabym wątróbkę chyba - ale może skonsultuj z lekarzem :)
a przed poprzednim pomiarem nie jadłaś miecha?
o 7 rano? :D Nie nie na czczo byłam ;)Teraz nie mam jak bo jest na urlopie mój, a wczoraj ledwo byłam na wizycie. Chyba po prostu zrobię w piątek znowu i zobaczymy. Ale dzięki za pomoc, może to faktycznie ta wątróbka bo późno ją jedliśmy wczoraj wieczorem i sporo całkiem...

Edit. Przed ostatnim hmm to nie pamiętam, ale raczej nie bo byłam w pracy cały dzień to tu nie jem mięcha.

kochane musiałam powtorzyć dziś badanie test imk mialam szczęśćie bo dziś 22dc cyklu jak bedzie wynnik znów jade do lekarza i bedziemy właczać leczenie na mc przed cyklem do criotransferu wiec transfer nie wczesniej niz w listopadzie

kochane musiałam powtorzyć dziś badanie test imk mialam szczęśćie bo dziś 22dc cyklu jak bedzie wynnik znów jade do lekarza i bedziemy właczać leczenie na mc przed cyklem do criotransferu wiec transfer nie wczesniej niz w listopadzie
tak myślałam, że coś zaleci jeszcze dobadać dla pewności... cierpliwości kochana pamiętaj, co na końcu tej drogi czeka :)

A jakie leczenie Ci dr zapisał? Ciesze sie, że już prawie wszystko wyjaśnione. Szybko zleci zobaczysz i będziesz w upragnionej ciąży [emoji177][emoji177]

reklama
Do góry