reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Evelevel, mi czop zaczął odchodzić w 38t. Galaretka, trochę podbarwiona krwią. Z nerwów, że to już dostałam biegunki :) chodziłam jak tykająca bomba przez tydzień. Skończyło sie u mnie cc (infekcja okołoporodowa) w 39t2d.

Leż ile możesz. A który tydzień u Ciebie?

reklama
Evelevel, mi czop zaczął odchodzić w 38t. Galaretka, trochę podbarwiona krwią. Z nerwów, że to już dostałam biegunki :) chodziłam jak tykająca bomba przez tydzień. Skończyło sie u mnie cc (infekcja okołoporodowa) w 39t2d.

Dzisiaj 34+0. Ja to się wystraszyłam w niedzielę, ale dzisiaj już lepiej. Trochę mnie uspokoiła ta pani dr.zs szyjka zamknięta. Następną wizytę u mojego gina mam 17. Jak będzie się coś działo jadę na izbę od razu, nie będę się patyczkować[emoji6] ale leżę cały czas. Szkoda mi trochę mojego M bo nie dość,że pracuje, to jeszcze mu gotowanie doszło. W sobotę na szczęście wpada teściowa to coś przywiezie i poproszę moja mamę, zeby nam coś zrobiła na przyszły.

Zuziaczku czy mi sie wydaje czy Ty zaraz III trymest? [emoji3]

Nuna, Artemida jak tam u Was?
Wiem, że ten watek powinnien zmienic nazwe na "Ciężarne, ktorym sie udało po IUI i Invitro (i kilka niespodziewanych naturalsów)" ale to swiadczy tylko o tym, że to nie walka z wiatrkami i kaznej z nas sie uda [emoji4] Sosenka to opala dupsko na Korfu, a reszta co tam ?

Zuzik, requiem dzięki za pamięć. Tyle tu radości, że aż głupio pisać i smęcić. Odpuściłam. Tzn. Pojadę na monitoring w przyszły wtorek i zrobię pewnie zastrzyk na pęknięcie. Będziemy też próbować. Może nawet iui na nfz. Ale okres spóźnił się 3 dni, kiepsko się czułam i nie mam siły na gonal w zastrzykach itd. Wiec w tym cyklu odpoczywam od stymulacji. Może w następnym.

Zuzik, requiem dzięki za pamięć. Tyle tu radości, że aż głupio pisać i smęcić. Odpuściłam. Tzn. Pojadę na monitoring w przyszły wtorek i zrobię pewnie zastrzyk na pęknięcie. Będziemy też próbować. Może nawet iui na nfz. Ale okres spóźnił się 3 dni, kiepsko się czułam i nie mam siły na gonal w zastrzykach itd. Wiec w tym cyklu odpoczywam od stymulacji. Może w następnym.

Odpoczynek tez jest potrzebny wiec jak najbardziej mała przerwa wskazana ☺

a co tu tak cichutko? nie wierzę, że się nic u Was nie dzieje dziewczyny :)
Ja wczoraj poczułam w brzuszku jakieś takie dziwne bąbelki - piszą w necie że to może być skarbuś, że fikał w brzuszku... aż mi się miło zrobiło - wiadomo, że to wcześnie i pewnie mi się wydawało, ale co mi tam mogę sobie myśleć, że to moje dzieciątko :D

Mowego maluszka tez jakoś w 16-17 tygodniu zaczęłam tak właśnie czuć jak bąbelki i takie szmeranie. Raz w nocy tak się kręcił ze spać nie mogłam ale niech się kręci przynajmniej wiem ze wszystko z nim dobrze ostatnio nawet raz mąż trzymał rękę na brzuszku i poczuł delikatnie nie mógł uwierzyć ze to juz hehe

reklama
Zuziaczku czy mi sie wydaje czy Ty zaraz III trymest? [emoji3]
Dzisiaj 27t6d. [emoji7]
Wizytę mam w piątek to może jakieś zdjęcie bejbików dostanę.
Dzisiaj robiłam badania, trochę się podbudowałam bo hemoglobina o którą walczyłam, skoczyła z 10.5 na 12.1 [emoji7]

Brzuch...hm... nie mieści się w kadrze już [emoji13] [emoji13] [emoji13]

Do góry