reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Evelevel, mi czop zaczął odchodzić w 38t. Galaretka, trochę podbarwiona krwią. Z nerwów, że to już dostałam biegunki :) chodziłam jak tykająca bomba przez tydzień. Skończyło sie u mnie cc (infekcja okołoporodowa) w 39t2d.

Leż ile możesz. A który tydzień u Ciebie?

reklama
Evelevel, mi czop zaczął odchodzić w 38t. Galaretka, trochę podbarwiona krwią. Z nerwów, że to już dostałam biegunki :) chodziłam jak tykająca bomba przez tydzień. Skończyło sie u mnie cc (infekcja okołoporodowa) w 39t2d.

Dzisiaj 34+0. Ja to się wystraszyłam w niedzielę, ale dzisiaj już lepiej. Trochę mnie uspokoiła ta pani dr.zs szyjka zamknięta. Następną wizytę u mojego gina mam 17. Jak będzie się coś działo jadę na izbę od razu, nie będę się patyczkować[emoji6] ale leżę cały czas. Szkoda mi trochę mojego M bo nie dość,że pracuje, to jeszcze mu gotowanie doszło. W sobotę na szczęście wpada teściowa to coś przywiezie i poproszę moja mamę, zeby nam coś zrobiła na przyszły.

Zuziaczku czy mi sie wydaje czy Ty zaraz III trymest? [emoji3]

Nuna, Artemida jak tam u Was?
Wiem, że ten watek powinnien zmienic nazwe na "Ciężarne, ktorym sie udało po IUI i Invitro (i kilka niespodziewanych naturalsów)" ale to swiadczy tylko o tym, że to nie walka z wiatrkami i kaznej z nas sie uda [emoji4] Sosenka to opala dupsko na Korfu, a reszta co tam ?

Zuzik, requiem dzięki za pamięć. Tyle tu radości, że aż głupio pisać i smęcić. Odpuściłam. Tzn. Pojadę na monitoring w przyszły wtorek i zrobię pewnie zastrzyk na pęknięcie. Będziemy też próbować. Może nawet iui na nfz. Ale okres spóźnił się 3 dni, kiepsko się czułam i nie mam siły na gonal w zastrzykach itd. Wiec w tym cyklu odpoczywam od stymulacji. Może w następnym.

Zuzik, requiem dzięki za pamięć. Tyle tu radości, że aż głupio pisać i smęcić. Odpuściłam. Tzn. Pojadę na monitoring w przyszły wtorek i zrobię pewnie zastrzyk na pęknięcie. Będziemy też próbować. Może nawet iui na nfz. Ale okres spóźnił się 3 dni, kiepsko się czułam i nie mam siły na gonal w zastrzykach itd. Wiec w tym cyklu odpoczywam od stymulacji. Może w następnym.

Odpoczynek tez jest potrzebny wiec jak najbardziej mała przerwa wskazana ☺

a co tu tak cichutko? nie wierzę, że się nic u Was nie dzieje dziewczyny :)
Ja wczoraj poczułam w brzuszku jakieś takie dziwne bąbelki - piszą w necie że to może być skarbuś, że fikał w brzuszku... aż mi się miło zrobiło - wiadomo, że to wcześnie i pewnie mi się wydawało, ale co mi tam mogę sobie myśleć, że to moje dzieciątko :D

Mowego maluszka tez jakoś w 16-17 tygodniu zaczęłam tak właśnie czuć jak bąbelki i takie szmeranie. Raz w nocy tak się kręcił ze spać nie mogłam ale niech się kręci przynajmniej wiem ze wszystko z nim dobrze ostatnio nawet raz mąż trzymał rękę na brzuszku i poczuł delikatnie nie mógł uwierzyć ze to juz hehe

reklama
Zuziaczku czy mi sie wydaje czy Ty zaraz III trymest? [emoji3]
Dzisiaj 27t6d. [emoji7]
Wizytę mam w piątek to może jakieś zdjęcie bejbików dostanę.
Dzisiaj robiłam badania, trochę się podbudowałam bo hemoglobina o którą walczyłam, skoczyła z 10.5 na 12.1 [emoji7]

Brzuch...hm... nie mieści się w kadrze już [emoji13] [emoji13] [emoji13]

Do góry