reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kochana czeka na wizyte u pasnika napewno da mi leki bo ma złe cytokiny a pozniej transfer z mrozonych zarodków
A to dobrze, że macie mrożaczki i nie trzeba od nowa [emoji4] to oczywiście kciuki, żebyś szybko znalazła wizyte. Słyszałam żeby tam dzwonić wieczorami i pytać bo często sie cos zwalnia.

reklama
a co tu tak cichutko? nie wierzę, że się nic u Was nie dzieje dziewczyny :)
Ja wczoraj poczułam w brzuszku jakieś takie dziwne bąbelki - piszą w necie że to może być skarbuś, że fikał w brzuszku... aż mi się miło zrobiło - wiadomo, że to wcześnie i pewnie mi się wydawało, ale co mi tam mogę sobie myśleć, że to moje dzieciątko :D

Hej kobietki!

Pomóżcie! Co przykładać na pękniętą żyłę po pobraniu krwi?
Trafiła mi się dzisiaj piguła sadystka i żyła nie wytrzymała. Teraz boli, rękę trudno wyprostować i siniak konkretny.
Myślicie, że altacet coś pomoże? O ile w ciąży można, muszę doczytać...
:(

Hej kobietki!

Trafiła mi się dzisiaj piguła sadystka i żyła nie wytrzymała. Teraz boli, rękę trudno wyprostować i siniak konkretny.
Altacet jak najbardziej i obloz lodem kochana, jak masz np taki wkład żelowy to do zamrażarki i przykładać a jak nie to kod do woreczka, w ścierkę i na rękę przykładać.
Ahhh Cię załatwiła [emoji52]

reklama
Hej kobietki!

JESTES TEZ MASC ARNIKOWA JA NIA SMAROWAŁAM SINCE PO ZASTRZYKACH Z HEPARYNA JAK W BRZUCH BRAŁAM

Do góry