reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Dziewczyny jak sie czujecie na upałach? Brzuszki rosną?
Nuna, jesteś?
Nuna, jesteś?
reqiem
Taaak? To szybciutko, moze i ja cos poczuje bo mam 16t wlasnie, a chudzielec ze mnie [emoji16] tylkp mam łożysko na przedniej ścianie, a to ponoc blokuje odczuwanie szybko ruchowRedferrari a ktory masz tydzien? Jak jestes szczupla to szybko mozesz poczuc ruchy. Ja juz od 16tc czulam moja lobuziare ruchliwa
Zuzik wspolczuje. No niektore babki nie powinny brac sie za pobieranie krwi.
redferrari
niestety nie jestem szczupła, a to dopiero 13 tydzień i w 99% to moja wyobraźnia ale i tak mi miłoRedferrari a ktory masz tydzien? Jak jestes szczupla to szybko mozesz poczuc ruchy. Ja juz od 16tc czulam moja lobuziare ruchliwa
Zuzik wspolczuje. No niektore babki nie powinny brac sie za pobieranie krwi.
zuzik85
Ja to mam masakrę. Czuję się jak hipopotam [emoji16] muszę leżeć do 36 tygodnia bo w niedzielę zaczął odchodzić mi czop, chyba bo pani dr nie potwierdziła mi tego na 100% i szyjka skrócona, ale zamknięta. Więc dwa tyg na kanapie a po 36 niech się dzieje wola nieba [emoji6]Dziewczyny jak sie czujecie na upałach? Brzuszki rosną?
Nuna, jesteś?
Kochana ❤❤❤❤@zylwia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! Zaczynałaś na tym wątku, a wkrótce przytulisz swój Cud.
Powodzenia i w miarę szybkiego porodu [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
3majcie kciuki mocno
Warto walczyć !! ❤
Będę informowała co i jak
redferrari
to będą najpiękniejsze dni w Twoim życiu - rozsmakowuj się w nich powoli i z rozkosząKochana ❤❤❤❤
3majcie kciuki mocno
Warto walczyć !! ❤
Będę informowała co i jak
reklama
U mnie było czysto i taka galareta, w takim troszkę żółtawym kolorze ale to nie upławy. Chciałabym doczekać do 36 chociaż.Evelevel mi zaczal odchodzic czop(takie brudzenie) po 6 dniach urodzilam w 37tc
Podziel się: