kochanka328
Fanka BB :)
a w tytule wątku co napisac bo inaczej nie wysle wiadomosci 'Klikasz po prostu na nick tej osoby i wyskakuje Ci takie cos i "wyslij wiadomosc" [emoji8]Zobacz załącznik 882743
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a w tytule wątku co napisac bo inaczej nie wysle wiadomosci 'Klikasz po prostu na nick tej osoby i wyskakuje Ci takie cos i "wyslij wiadomosc" [emoji8]Zobacz załącznik 882743
Chyba wystarczy np "Pytanie o wizyte"a w tytule wątku co napisac bo inaczej nie wysle wiadomosci '
dzięki za pomocChyba wystarczy np "Pytanie o wizyte"
Bardzo dobrze [emoji4] na prawde nie mam na co narzekać. Dzidzia wynagradza mi te lata starań i nie daje (poki co [emoji16] ) popalic. Jedynie w pracy plecy mi wysiadaja, no ale zawsze mialam z nimi problem. Jeszcze miesiac dam rade [emoji4][emoji4] w środe mam wizyte, mam nadzieje ze wszystko jest ok.kochana a ty jak sie czujesz w ogóle
to trzymam kciuki za srode musi byc dobrzeBardzo dobrze [emoji4] na prawde nie mam na co narzekać. Dzidzia wynagradza mi te lata starań i nie daje (poki co [emoji16] ) popalic. Jedynie w pracy plecy mi wysiadaja, no ale zawsze mialam z nimi problem. Jeszcze miesiac dam rade [emoji4][emoji4] w środe mam wizyte, mam nadzieje ze wszystko jest ok.
[emoji853] moze ktos bedzie mial jeszcze? A Ty czekasz na Paśnika i potem pełna procedura?niestety wizyta juz oddana dziewczyna mi odp