redferrari
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrze -może te bakterie są nieprzyjemne ale raczej Wam nie zagrażają szkoda, że się wymęczycie, ale będzie w porządkuDziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana będzie dobrze -może te bakterie są nieprzyjemne ale raczej Wam nie zagrażają szkoda, że się wymęczycie, ale będzie w porządkuDziękuję
lekarz musi się zgodzić na to na co Ty masz ochotę... to jest Wasza decyzja - jeśli będzie marudził to radzę zmienić lekarza - Wasz komfort jest najważniejszy!Ciesz się dziewczyny tym co się udało. Rośnijcie zdrowo u mnie 12 dc 7 dzień z gonalem f 37,5 s.c. wczoraj wizyta u gina z USG pęcherzyk 16 endometrium 7 więc jutro ponownie do kontroli USG. Przed badaniem mam zrobić estradiol jeżeli będzie powyżej 200 to inseminacja....ale wpadliśmy z mężem na pomysł żeby ten cykl zostawić bez insemunacji. Pozostać tylko na stymulacji, monitoringu i ewentualnie na zastrzyku na pęknięcie i działać naturalnie. Myślicie że lekarz zgodzi się na takie coś ? To moja 3 inseminacje będzie ale są one dla mnie tak upokazajace że szok. Czuję się jak krowa produkcyjna ....
A co on ma do gadania, to Wasza decyzja [emoji4] na siłe Wam nie zrobi [emoji16] może jedynie zasugerowac. Ale jak Ci zle z tym, to pewnie, ze tak, rob jak czujesz! A jak u Was nasienie? Jest ok?Ciesz się dziewczyny tym co się udało. Rośnijcie zdrowo u mnie 12 dc 7 dzień z gonalem f 37,5 s.c. wczoraj wizyta u gina z USG pęcherzyk 16 endometrium 7 więc jutro ponownie do kontroli USG. Przed badaniem mam zrobić estradiol jeżeli będzie powyżej 200 to inseminacja....ale wpadliśmy z mężem na pomysł żeby ten cykl zostawić bez insemunacji. Pozostać tylko na stymulacji, monitoringu i ewentualnie na zastrzyku na pęknięcie i działać naturalnie. Myślicie że lekarz zgodzi się na takie coś ? To moja 3 inseminacje będzie ale są one dla mnie tak upokazajace że szok. Czuję się jak krowa produkcyjna ....
To Twoja decyzja, jeżeli Ty sie nie czujesz z tym komfortowo to zapewne nic z tego nie bedzie przy spinie i nerwach. A tak jak nasienie ok to faktycznie probujcie naturalnie, a jak jednak sie nie uda to pomyślisz za miesiac [emoji4]Dziewczyny nasienie mamy ok, nie ma do czego się przyczepić. O faktycznie badania do iui też mamy zrobione i powiedziano Nam że są ważne pół roku. Teraz sobie przypominam że była taka rozmowa. Dokładnie koszt ich to ok 1000 zł. W sumie do pół roku zostało jeszcze 3 mc czyli jakby 3 cykle więc może warto ten jeden czy dwa poświęcić na naturalne zapłodnienie a nie iui. Strasznie mnie ta procedura męczy i jest dla mnie tak upokazajaca że szok. Mam dziś wizytę ok 18 to pogadam z lekarzem.