redferrari
Fanka BB :)
wtorek - oj zazdroszczę, ja już się nie mogę doczekać... człowiek to by chciał codziennie oglądać skarbusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogóle acard sprzyja plamieniom, ja z zalecenia lekarza brałam i dostałam jakiś delikatnych ale jednak plamień w środku cyklu co to nigdy nie miałam, więc teraz jak już to heparyna w zastrzykach bo po tym nic się nie dzieje... chociaż aplikacja mniej przyjemna
Nieeee, co lekarz to opinia. Ja brałam cały cykl i w dwupaku chodze [emoji4]No ciekawe czy sobie biedy nie narobiłam. Chyba pora zacząć ufać lekarzowi
A ja chodzę w trzypaku i brałam acard cały czas, zaczynając pod koniec cyklu poprzedzającego IUI odstawiłam dopiero po pozytywnej becieNieeee, co lekarz to opinia. Ja brałam cały cykl i w dwupaku chodze [emoji4]
Ooo mi się jakoś nie chce wierzyć że mała dawka acardu może narobić biedy. Chociaż tekst lekarza mnie trochę przestraszy. Teraz mam brać od 19 dc do pozytywnego testu lub miesiączki. I zostaje się modlić i działać ....Nieeee, co lekarz to opinia. Ja brałam cały cykl i w dwupaku chodze [emoji4]
Tez tak mysle, szczegolnie, ze niektorzy biora acard profilaktycznie.Ooo mi się jakoś nie chce wierzyć że mała dawka acardu może narobić biedy. Chociaż tekst lekarza mnie trochę przestraszy. Teraz mam brać od 19 dc do pozytywnego testu lub miesiączki. I zostaje się modlić i działać ....
No ale niech mu będzie. W 14dc odstawiłam a od 19 dc zacznę brać. Co mogę powiedzieć że po acardzie i oleju z wiesiolka moje endometrium tak piękne że strach się cieszyćTez tak mysle, szczegolnie, ze niektorzy biora acard profilaktycznie.
No to powodzenia [emoji4] masz jeszcze monitoring czy czekasz do testowania teraz ?No ale niech mu będzie. W 14dc odstawiłam a od 19 dc zacznę brać. Co mogę powiedzieć że po acardzie i oleju z wiesiolka moje endometrium tak piękne że strach się cieszyć
trzeba też pytać i dyskutować co do acardu nie narobiłaś sobie nic, bez przesady! wiele ludzi starszych go bierze, jest to lek bez recepty więc nie ta prosto nim sobie zaszkodzić... następnym razem nie ukrywaj przed lekarzemNo ciekawe czy sobie biedy nie narobiłam. Chyba pora zacząć ufać lekarzowi