reklama
redferrari
Fanka BB :)
nie ma czego się bać to naprawdę wspomaganie na takim poziomie, który nie komplikuje życia sam zabieg jest bezbolesny prawieWitam jestem Marta od 3 lat staram się o dziecko zdecydowałam się na inseminacje i trochę się boje ...
redferrari
możliwe! widocznie świetnie się go pozbywaszHej. Ciekawe kiedy ja sie tak bede ciszyc kazdym kolejnym dniem.
Od samej owulacji bole w dole brzucha. Moze jakis stan zapalny mam. Chociaz bola co miesiac, ale skad ten bol. Nikt nie moze podac mi przyczyny.
I czy to mozliwe ze 6 dzien od ovitrelle nie ma juz po nim sladu. Cien cienia.
redferrari
mi na taki ginekolog powiedział, że dobry wynikOdebrałam wynik AMH i jest 3,45 więc .chyba biedy nie ma. Jak myślicie ?
redferrari
ciesz się już od dziś - naprawdę, masz szczęście, emka, który Cię wspiera i siłę i pewnie jeszcze tysiąc innych rzeczy... niektórzy tego nie mają...Hej. Ciekawe kiedy ja sie tak bede ciszyc kazdym kolejnym dniem.
Od samej owulacji bole w dole brzucha. Moze jakis stan zapalny mam. Chociaz bola co miesiac, ale skad ten bol. Nikt nie moze podac mi przyczyny.
I czy to mozliwe ze 6 dzien od ovitrelle nie ma juz po nim sladu. Cien cienia.
agatgagat
kochanka328
cudownie gratulujeDziewczyny, głowy do góry, bo w końcu w dłoniach każdej "staraczki" na końcu tej ciężkiej drogi pojawi się taki obrazek jak niżej. I nie ma innej opcji!
Dzisiejsza wizyta i już 3,7 cm Wg OM 10+1 a wg usg 10+4 Dla mnie to ciągle szok
Gratuluję [emoji173]️[emoji173]️ dzidziul już pokaźnych rozmiarów [emoji6]Dziewczyny, głowy do góry, bo w końcu w dłoniach każdej "staraczki" na końcu tej ciężkiej drogi pojawi się taki obrazek jak niżej. I nie ma innej opcji!
Dzisiejsza wizyta i już 3,7 cm Wg OM 10+1 a wg usg 10+4 Dla mnie to ciągle szok
A ja mam masakrę od soboty. Wróciły mi wszystkie objawy z I trymestru. Jak w I nie wymiotowalam, tak cała sobotę i niedzielę spędziłam w łazience [emoji52][emoji52] mąż mi nawet pościeli obok kibelka, żeby mi się wygodnie odpoczywało pomiędzy. Dzisiaj wstałam rano i to samo ale już w mniejszej częstotliwości. Ale jeszcze 85 dni
To mój chyba ma rtg w oczach bo zlecił ale powiedział że wie że będzie dobry . To jednym słowem muszę odblokować głowę jak nic i dać trochę więcej luzu ....mi na taki ginekolog powiedział, że dobry wynik
reklama
Mnie w udanym cyklu ciągnał brzuch po owulacji, a lewy jajnik to już w ogole jakby ktoś mi tam wiercił w nim. Sprawdzasz czy jajca pękły?
Tak, ale niestety lekarz może dopiero w środę mnie przyjąć.
Podziel się: