LolaLolina
Fanka BB :)
Dziewczyny z trojmiasta, czy macie lekarza godnego polecenia jeśli mowa o inseminacji? Ja powoli z moim wymiękam :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytaj mojego lekarza. Wytłumaczył mi że sprawdzi jak to wszystko wygląda, przebąkiwał też coś o torbielachLolaLolina przepraszam, ale nie jestem w temacie... ostatni post mnie zaintrygował. Pytanie: po co masz mieć usg między 2 a 5 dc?
ja mam torbiele i estradiol Twój wysoki może, choć nie musi o nich świadczyć... zrób usg i będziesz wiedziała na czym stoiszZapytaj mojego lekarza. Wytłumaczył mi że sprawdzi jak to wszystko wygląda, przebąkiwał też coś o torbielach
A żeby Cię wprowadzić to nadmienię że jestem już po 2 inseminacjach. Teraz czekałam na trzeciąLolaLolina przepraszam, ale nie jestem w temacie... ostatni post mnie zaintrygował. Pytanie: po co masz mieć usg między 2 a 5 dc?
Byłam zadowolona z Invicty w Gdańsku, IUI robił doktor Hajdusianek (może wydawać się zakręcony jednak zawsze odpowiadał nam na każde pytanie z sensem).Dziewczyny z trojmiasta, czy macie lekarza godnego polecenia jeśli mowa o inseminacji? Ja powoli z moim wymiękam :/
Cudownie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cieszę się teraz ze swojego maluszka i wypoczywające ile wlezie [emoji4]Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866498