reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No i świetnie [emoji4] wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale rozumiem Twojstrach,on pozostanie z nami już do końca życia, dzisiaj się martwisz o maluszka w brzuszku a za kilka lat będziemy pisać i narzekać, że nie wracają do domu a noc, albo że fajki się w plecaku znalazło [emoji16] taka kolej rzeczy,mój M się smieje, że teraz będzie musiał pilnować całej wsi, bo dziewucha, jakby był chłopak to by pilnował tylko jego [emoji4][emoji4]
Haha dokładnie tak. Człowiek to nie wiedział na co sie pisze. Dopiero niecały miesiac wiem, ze jestem w ciąży a stresów już miałam co nie miara. Wiekszosc sama sobie wmawiam zreszta. Ale dziekuje za slowa otuchy serio, duzo mi lepiej [emoji8]

reklama
a ja śpię na potęgę - matko 12 godzin na dobę, w południe drzemka obowiązkowa... a normalnie to się po 7,5 godziny max budzę i spać nie daję rady, jak to taki malutki kropeczek może z człowiekiem takie rzeczy robić?

Jeszcze 2 tyg temu byłam w ciąży...masakra jakie to durne uczucie....

W przyszły piątek wizyta u lekarza i odbiór kluczy do domu.
I zaniedługo znowu bedziesz i to na duuużo dłużej [emoji4][emoji4]
Super, ze udało sie z tym domem dopiać.
Widocznie tak miało byc. Najpierw dom, pozniej dzidziol sie rozgości w swoim domku, a Ty w swoim juz z mniejsza ilosc stresu.

a ja śpię na potęgę - matko 12 godzin na dobę, w południe drzemka obowiązkowa... a normalnie to się po 7,5 godziny max budzę i spać nie daję rady, jak to taki malutki kropeczek może z człowiekiem takie rzeczy robić?
Też tak miałam tylko w dzień, z kolei w nocy cierpiałam na bezsenność, 2 miesiące budziłam się o 2 i do 6-7 nie spałam, w dzień nie przytomna [emoji39] teraz za to śpię w nocy z przerwami co 2 godz na siusiu a w dzień po 3 drzemki czasami wale [emoji16][emoji16]

Jeszcze 2 tyg temu byłam w ciąży...masakra jakie to durne uczucie....

W przyszły piątek wizyta u lekarza i odbiór kluczy do domu.
Będziesz zaraz znowu [emoji6] beta była dość niska więc myślę, ,że nie będzie trzeba robić przerwy w staraniach. Udało się teraz więc zachwile będziesz, w zdrowej i 9 miesięcznej ciąży[emoji4][emoji4]

Jakoś teraz jest to dla mnie bardziej niewiarygodne ze zajdę poraz drugi zwłaszcza ze stymulacja późno zostanie zaczęta, dziś już 10dc... i znowu wszystkie procedury i klocie w brzuch [emoji853][emoji853] mam dziś jakieś podłamanie

Jakoś teraz jest to dla mnie bardziej niewiarygodne ze zajdę poraz drugi zwłaszcza ze stymulacja późno zostanie zaczęta, dziś już 10dc... i znowu wszystkie procedury i klocie w brzuch [emoji853][emoji853] mam dziś jakieś podłamanie
To zajdziesz za miesiac, spokojnie, jestes silna kobieta i dasz rade [emoji7]

reklama
Do góry