reqiem
Fanka BB :)
O super, dzieki! To sobie "zjem" do końca to opakowanie.Duphaston jest tylko w takiej dawce. Bo to jest sztuczny progesteron.
Luteina ma różne dawki.
Więc wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super, dzieki! To sobie "zjem" do końca to opakowanie.Duphaston jest tylko w takiej dawce. Bo to jest sztuczny progesteron.
Luteina ma różne dawki.
Więc wszystko ok.
Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866498
Dziekuje. Mysle ze wracaja wszystkie funkcje rozrodcze i szykuje sie na kolejne przyjecie dzidziola. A moze akurat naturalna owulacja? Dobrze, ze piatek niedlugo to bedziesz spokojniejsza.Gratuluje [emoji4]
Jeszcze niedawno ja się tak cieszyłam a dziś mecze się z bólem jajników i nie wiem co się dzieje. Usg w piątek
Taka wiercidupka z niej, no pięknie daje mamusi popalić od brzuszka [emoji16] ktory Ty masz Moja Droga tydzien?A ja się dzisiaj tak czuję...i tak od rana, spokój był może na 15 min [emoji16][emoji16] jak ona daje tak popalić teraz to co będzie na zewnątrz [emoji33][emoji33]Zobacz załącznik 866732
Dzisiaj zaczęlysmy 28. Dzisiaj jest bardzo ruchliwa, daje mi równo popalić [emoji4] szczerze to nawet dzwoniłam do siostry, żeby zapytać, czy cały brzuch może boleć od kopniaków, tak jak bolą mięśnie podczas zakwasów [emoji33] jest 21.30 a ja dzisiaj padam na twarz [emoji39]Taka wiercidupka z niej, no pięknie daje mamusi popalić od brzuszka [emoji16] ktory Ty masz Moja Droga tydzien?
Hej, dawno Cię nie było [emoji6] ten 26 mam trochę już duży, żeby znowu się z niego co nie zrobiło, ten 21 całkiem całkiem rokuje ale endo masakra bardzo cienkie [emoji52] a bierzesz coś na endo? Wiem, że dziewczyny przed criotransferami biorą coś na wzrost Endo plus naturalne sposoby i daje radę je ładnie wychodowac w sam raz do transferu. Nie chce Cię wprowadzać w błąd ale albo to jest encorton albo estrofem...może któraś tu będzie wiedziala ale gin na pewno powinien wiedzieć wiec podpytać go jutro [emoji6]Czesc, ja mam dzis 12 dc cyklu, usg pecherzyki 21 I 26 na prawym, endo 7.7.
Nie pekaja, a lekarz nie dal mi zastrzyku bo endo male. Chcial bym przyszla w czwartek moze same pekna. Ja mu ze ostatnio byla torbiel jak czekalismy ze same. No to, pokrzywil sie, to jutro prosze przyjsc. Zdecydujemy co dalej.