reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny czy myślicie że mamy szanse na powodzenie przy 3 pękniętych pęcherzykach i 42 mln podanych plemników o ruchu 73 %? Owulacja nastąpiła w tym samym dniu wieczorem co IUI
Pewnie że tak i to duże, Ale jak owulacka wieczorem tego samego dnia co IUI. Przy samej IUI pęcherzyki były pęknięte już tak?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iui miałam o 11 rano a owulacja była o 19 więc było na niepękniętych pęcherzykach. Dzień wcześniej otrzymałam zastrzyk na ich pęknięcie

Iui miałam o 11 rano a owulacja była o 19 więc było na niepękniętych pęcherzykach. Dzień wcześniej otrzymałam zastrzyk na ich pęknięcie
Myślę że szanse bardzo duże, a potwierdzone że pękły wszystkie czy to Twoje odczucia?

Dwa dni później byłam na usg i wszystkie 3 pękły. W zasadzie to były 4 ale jeden nie pękł. Czułam owulację i to bardzo.. Zawsze ją czuję a teraz ból był potrojony...

Dwa dni później byłam na usg i wszystkie 3 pękły. W zasadzie to były 4 ale jeden nie pękł. Czułam owulację i to bardzo.. Zawsze ją czuję a teraz ból był potrojony...
To teraz kciuki trzymamy Koleżanko [emoji4][emoji4] jeszcze dołączysz do grona z bliźniakami jak zuzik, już nie mówić o tym, ze były trzy hihi. Kiedy testujes

Reqiem w czwartek mam mieć okres :) to moja druga IUI ale pierwsza była nie wypalem bo była zrobiona 2 dni przed owulacją ... Boli mnie od kilku dni brzuch i nie mam zbyt dużych nadziei :(

Reqiem w czwartek mam mieć okres :) to moja druga IUI ale pierwsza była nie wypalem bo była zrobiona 2 dni przed owulacją ... Boli mnie od kilku dni brzuch i nie mam zbyt dużych nadziei :(
Czekaj cierpliwie do dnia @, jeszcze kilka dni! [emoji4][emoji4]

reklama
Do góry