reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny czy myślicie że mamy szanse na powodzenie przy 3 pękniętych pęcherzykach i 42 mln podanych plemników o ruchu 73 %? Owulacja nastąpiła w tym samym dniu wieczorem co IUI
Pewnie że tak i to duże, Ale jak owulacka wieczorem tego samego dnia co IUI. Przy samej IUI pęcherzyki były pęknięte już tak?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iui miałam o 11 rano a owulacja była o 19 więc było na niepękniętych pęcherzykach. Dzień wcześniej otrzymałam zastrzyk na ich pęknięcie

Iui miałam o 11 rano a owulacja była o 19 więc było na niepękniętych pęcherzykach. Dzień wcześniej otrzymałam zastrzyk na ich pęknięcie
Myślę że szanse bardzo duże, a potwierdzone że pękły wszystkie czy to Twoje odczucia?

Dwa dni później byłam na usg i wszystkie 3 pękły. W zasadzie to były 4 ale jeden nie pękł. Czułam owulację i to bardzo.. Zawsze ją czuję a teraz ból był potrojony...

Dwa dni później byłam na usg i wszystkie 3 pękły. W zasadzie to były 4 ale jeden nie pękł. Czułam owulację i to bardzo.. Zawsze ją czuję a teraz ból był potrojony...
To teraz kciuki trzymamy Koleżanko [emoji4][emoji4] jeszcze dołączysz do grona z bliźniakami jak zuzik, już nie mówić o tym, ze były trzy hihi. Kiedy testujes

Reqiem w czwartek mam mieć okres :) to moja druga IUI ale pierwsza była nie wypalem bo była zrobiona 2 dni przed owulacją ... Boli mnie od kilku dni brzuch i nie mam zbyt dużych nadziei :(

Reqiem w czwartek mam mieć okres :) to moja druga IUI ale pierwsza była nie wypalem bo była zrobiona 2 dni przed owulacją ... Boli mnie od kilku dni brzuch i nie mam zbyt dużych nadziei :(
Czekaj cierpliwie do dnia @, jeszcze kilka dni! [emoji4][emoji4]

reklama
Do góry