reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anulka a Ty co tam??

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Pękam w szwach ... A poza tym ... 2 inseminacja nie udana , jeden wielki kwas ... plemniki kiepskie więc siedzę w krzakach bo już ręce mi opadły [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Pękam w szwach ... A poza tym ... 2 inseminacja nie udana , jeden wielki kwas ... plemniki kiepskie więc siedzę w krzakach bo już ręce mi opadły [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Może jakis androlog? Gdzieś ostatnio czytałam, ze można pokombinować z usg jąder, hormonami u faceta bo czasami jakaś "pierdoła". Hormon, żylak czy coś takiego i wystarczy to usunąć albo podregulowac tabletkami.

Ja moge polecić androloga w Poznaniu. Aczkolwiek dopiero za 9 dni się dowiem czy nasza pierwsza inseminacja się udała. Ale najpierw przebadal męża. Teraz się zajął mną.

Może jakis androlog? Gdzieś ostatnio czytałam, ze można pokombinować z usg jąder, hormonami u faceta bo czasami jakaś "pierdoła". Hormon, żylak czy coś takiego i wystarczy to usunąć albo podregulowac tabletkami.

My już byliśmy pod opieką androloga ...kuracja itp ... W usg czysto ...

Około 2 tyg temu pisałam o mojej pierwszej inseminacji :) kilka dni temu dowiedziałam się, ze wyszły nam bliźniaki.... i to z dwóch przedziwnych pęcherzyków jeden 25 mm drugi około 16 mm. No jakieś jaja:) wiec jak widać pecherzyki żyją swoim życiem. Trzymam kciuki za testujące No i wesołych Świat Dziewyczny !

Hej, ja własnie kilka dni temu miałam pierwsza inseminacje (23.03)i teraz czekam za wynikami chociaż wiem ze nic z tego bo już dostałam jakieś lekkie plamienie... zaczyna mnie to już wszystko przerastac... patrner w pełni zdrowy ja niby tez a tu brak dzieci :(

Hej, ja własnie kilka dni temu miałam pierwsza inseminacje (23.03)i teraz czekam za wynikami chociaż wiem ze nic z tego bo już dostałam jakieś lekkie plamienie... zaczyna mnie to już wszystko przerastac... patrner w pełni zdrowy ja niby tez a tu brak dzieci :(
Plemienia to może być dobry znak, może to być plamienie przy zagniezdzaniu.

Plemienia to może być dobry znak, może to być plamienie przy zagniezdzaniu.

A wg Ciebie mniej wiecej kiedy powinna byc miesiaczka? Mi lekarz wyliczyl na 6a7 kwiecien.

Raczej to nie bedzie spowodowane zagniezdzeniem bo to ma sie mniej wiecej w czasie miesiaczki a mu mnie wychodzi ze jest jakies 6dni przed okresem.

Ostatnia edycja:
A wg Ciebie mniej wiecej kiedy powinna byc miesiaczka? Mi lekarz wyliczyl na 6a7 kwiecien.

Raczej to nie bedzie spowodowane zagniezdzeniem bo to ma sie mniej wiecej w czasie miesiaczki a mu mnie wychodzi ze jest jakies 6dni przed okresem.
Zależy jakie masz cykle, Ja np równo 28 dni, więc @ mam 14 dni po owulacji.
A zagniezdzanie zazwyczaj występuje około 10dnia po IUI/Owu więc tak by pasowało i Ciebie. No ciężko stwierdzic, sama najlepiej znasz swój organizm. lepiej poczekać na dzień testowania cierpliwie. [emoji4]

reklama
Do góry