reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Kobietki ! Życzę samych dorodnych jajeczek i wymarzonych fasoleczek [emoji271] ...
Spokojnych świąt Wam życzę , relaksu i siły do działania [emoji6] aaa prezentów oczywiście od zajączka [emoji195] i mokrego dyngusa [emoji8] .
Za wszystkie trzymam kciuki [emoji10]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Spokojnych świąt Wam życzę , relaksu i siły do działania [emoji6] aaa prezentów oczywiście od zajączka [emoji195] i mokrego dyngusa [emoji8] .
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
reqiem
Fanka BB :)
Anulka a Ty co tam??Kobietki ! Życzę samych dorodnych jajeczek i wymarzonych fasoleczek [emoji271] ...
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Pozazdrościć tylu pęcherzyków. Ja miałam jeden dominujacy miał 13 mm dostałam dwa zastrzyki na wzrost i osiągnął 18 mm potem zastrzyk na pęknięcie i w dzień iui juz go nie było i wiadomo ze ten jeden pękł ale czy są jakieś szanse z jednym pęcherzykiem?
reqiem
Fanka BB :)
Pewnie, ze tak [emoji4] zazwyczaj jest jeden lub dwa pęcherzyki. Nasienie też ok, więcf szanse jak najbardziej macie. Powodzenia!Dodam tylko ze napewno jeden pęcherzyk pękniety a przygotowane i podane nasienie 7mln/ml koncentracja przy ruchu 85.0. Czy dajecie mi jakąś szanse ze się uda?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: