reklama
reqiem
Fanka BB :)
Ojej, No coś Ty, i mają jakieś pomysły?Juz mi sie normalnie zyc odechcialo. Leze po laparo na endometrioze, a okazalo sie ze mam calkowicie zatkane oba jajowody I nic nie da sie ruszyc. Mam dosc. To jakas masakra.
Trzymaj się!
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
redferrari
Ty nie masz stresu, ale może on przeżywa? nawet nie koniecznie związane ze sprawą rzeczy...Tylko właśnie nie mamy teraz jakoś stresów poważnych, odpusciclismy takie typowe starania, porobię badania i wtedy, nawet nie ma u nas jako tako tematu bobasa. Mam nadzieje ze samo przejdzie, a to nie jakoś kolejny problem.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
redferrari
Spokojnie zawsze jest jakieś światełko w tunelu... Kto da radę jak nie My? na razie się zregeneruj a potem będziesz myśleć co dalej może jakaś książka? Przesyłam pozytywną energięJuz mi sie normalnie zyc odechcialo. Leze po laparo na endometrioze, a okazalo sie ze mam calkowicie zatkane oba jajowody I nic nie da sie ruszyc. Mam dosc. To jakas masakra.
Candygirl600
To przykre wieści, ale jak napisała koleżanka wyżej, zawsze jest światełko w tunelu. Jak nastawiasz się na in vitro?Juz mi sie normalnie zyc odechcialo. Leze po laparo na endometrioze, a okazalo sie ze mam calkowicie zatkane oba jajowody I nic nie da sie ruszyc. Mam dosc. To jakas masakra.
redferrari
A ja od wczoraj na diecie, żeby wspomóc efekty stymulacji... smacznie i dużo - nie daję rady zjeść a ponoć mam chudnąć na niej ech... pocieszcie mnie, że Wy też z nadwagą...
Redferrari mam kumpela ktora wiele lat sie starala z mezem o dziecko. Gin zalecil schudnac i 10kg mniej zaliczyli wpadke bez lekow stymulacji itd wiec...trzymam kciuki
Nuna wlasnie dlatego przed iui powinno byc badanie droznosci. A co lekarze na to?
My jutro o 9.30 robimy dzidziusia w trojkacie z ginem))
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuna wlasnie dlatego przed iui powinno byc badanie droznosci. A co lekarze na to?
My jutro o 9.30 robimy dzidziusia w trojkacie z ginem))
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Artemida90
Ja wazę 79 przy 165 [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: