reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To pewnie zależy od organizmu. Na mnie clo działało przy 2 tabl. Rósł pęcherzyk i pękał ale czy to sukces -raczej nie. Nic więcej się nie działo. Ciąży brak. Aromek podobnie jak clo a Lamette porażka

reklama
Juz mi sie normalnie zyc odechcialo. Leze po laparo na endometrioze, a okazalo sie ze mam calkowicie zatkane oba jajowody I nic nie da sie ruszyc. Mam dosc. To jakas masakra.

Juz mi sie normalnie zyc odechcialo. Leze po laparo na endometrioze, a okazalo sie ze mam calkowicie zatkane oba jajowody I nic nie da sie ruszyc. Mam dosc. To jakas masakra.
Ojej, No coś Ty, i mają jakieś pomysły?
Trzymaj się!

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko właśnie nie mamy teraz jakoś stresów poważnych, odpusciclismy takie typowe starania, porobię badania i wtedy, nawet nie ma u nas jako tako tematu bobasa. Mam nadzieje ze samo przejdzie, a to nie jakoś kolejny problem.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ty nie masz stresu, ale może on przeżywa? nawet nie koniecznie związane ze sprawą rzeczy...

Spokojnie zawsze jest jakieś światełko w tunelu... Kto da radę jak nie My? na razie się zregeneruj a potem będziesz myśleć co dalej :) może jakaś książka? Przesyłam pozytywną energię :)

To przykre wieści, ale jak napisała koleżanka wyżej, zawsze jest światełko w tunelu. Jak nastawiasz się na in vitro?

A ja od wczoraj na diecie, żeby wspomóc efekty stymulacji... smacznie i dużo - nie daję rady zjeść a ponoć mam chudnąć na niej ech... pocieszcie mnie, że Wy też z nadwagą...

Redferrari mam kumpela ktora wiele lat sie starala z mezem o dziecko. Gin zalecil schudnac i 10kg mniej zaliczyli wpadke bez lekow stymulacji itd wiec...trzymam kciuki:)
Nuna wlasnie dlatego przed iui powinno byc badanie droznosci. A co lekarze na to?
My jutro o 9.30 robimy dzidziusia w trojkacie z ginem:)))

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Redferrari ja wazę 72kg przy wzroście 165[emoji39] nie jesteś sama [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry