reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jakby kobiety w ciąży przechodziły ją tak jak ja, to ciąża byłaby jednostką chorobową [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Czuję się fatalnie, mozna powiedzieć, że mieszkam w łazience. 4kg na minusie.
Wizyta po świętach.
Na kiedy nasz termin wyznaczony? [emoji4] Jak Twój synek zareagował na wieść o rodzeństwie i to jeszcze podwójnym hihi ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Jakby kobiety w ciąży przechodziły ją tak jak ja, to ciąża byłaby jednostką chorobową [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Czuję się fatalnie, mozna powiedzieć, że mieszkam w łazience. 4kg na minusie.
Wizyta po świętach.
No kochana troszeczkę się pomeczysz:* jak czytałaś forum o ivf to u nas tak walcząca o szczęście się męczyła bidulka i też bliźniaki A dokładnie bliźniaczki :D będzie dobrze kochana dasz radę:* A informowaliscie rodzinę? A synek co na to ?:)

W ogóle wiecie co... U mojego emka ten cudowny korzeń maca zadziałał ale zupełnie odwrotnie...

reklama
o masz może to nie on w życiu jest wiele czynników może coś innego
No właśnie nie wiem, coś mi się nie chce wierzyć, szczególnie że mu nawet nie mówiłam co to za tabsy , tylko ze mu kupiłam witaminki i działają też jak ktoś ćwiczy (żeby go zacheciec [emoji23]) i brał brał i stwierdził że coś nie tak, bo jemu się chce ale "on" nie ma mocy. Dzisiaj mówi że wydaje mi się że odkąd bierze te tabsy to ma taki problem. Ale parę razy się przytulaliśmy i było wszystko ok. Cholera wie.

Do góry