reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na kiedy nasz termin wyznaczony? [emoji4] Jak Twój synek zareagował na wieść o rodzeństwie i to jeszcze podwójnym hihi ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Termin mam na 24.10.
Synek ma dopiero dwa latka, wiec raczej sprawy sobie z tego nie zdaje ;) ale jak go ktoś pyta kogo mama ma w brzuchu to mówi, że dzidziusie. A ile? "Mało" ;p
Rodzina wie... moja mama stresuję się, bo wiadomo, że taka ciąża to duże obciążenie, a ja raczej drobnej budowy.
Wizyte mam po świętach to dowiem się jak się Bąbelki meblują. W połowie kwietnia mam prenatalne.

reklama
Termin mam na 24.10.
Synek ma dopiero dwa latka, wiec raczej sprawy sobie z tego nie zdaje ;) ale jak go ktoś pyta kogo mama ma w brzuchu to mówi, że dzidziusie. A ile? "Mało" ;p
Rodzina wie... moja mama stresuję się, bo wiadomo, że taka ciąża to duże obciążenie, a ja raczej drobnej budowy.
Wizyte mam po świętach to dowiem się jak się Bąbelki meblują. W połowie kwietnia mam prenatalne.
Haha "mało" [emoji16]
No to w takim razie kciuki żebyś poczuła się lepiej i spędzała mniej czasu w łazience i reszta ciąży przeszła bez problemowo.

Reqiem czasami stres ma takie same objawy.
Widze Zuzik ze juz sie oswoilas z mysla o malej " gromadce":)
Ja tak cichutko podczytuje bo meza brak pod reka to i cykle przepadaja. Ale moze sie teraz zgramy. Malz juz wraca i czekam na info od gin na ktora jutro iui:) tak rzutem na tasme:)))

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Termin mam na 24.10.
Ja mam urodziny 23.10 [emoji6]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem i ja wracam ostatnio jakoś się nie udzielałam, bo za bardzo nic ciekawego się nie działo. U nas wszystko w jak najlepszym porządku, miałam przez dwa tygodnie straszne niestrawności, zawroty głowy, bóle żołądka, głowy i straszne wzdęcia ale już się z tym uporałam. Byłam na wizycie we wtorek i prawdopodobnie będzie Antek [emoji4] na razie na 60% bo złączyło razem obie nóżki i wyprostowało ale pan doktor coś tam dojrzał. Maluszek zdrowy i wg USG jestem w 16+4 a OM 16+0 więc rośnie mój mały bohater [emoji4] zdjęć nie mam bo tylko tak sobie podgladalismy. Połówkowe mam 30 więc już na 100% będzie wiadomo ale czułam, że będzie chłopak [emoji4]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Reqiem czasami stres ma takie same objawy.
Widze Zuzik ze juz sie oswoilas z mysla o malej " gromadce":)
Ja tak cichutko podczytuje bo meza brak pod reka to i cykle przepadaja. Ale moze sie teraz zgramy. Malz juz wraca i czekam na info od gin na ktora jutro iui:) tak rzutem na tasme:)))

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko właśnie nie mamy teraz jakoś stresów poważnych, odpusciclismy takie typowe starania, porobię badania i wtedy, nawet nie ma u nas jako tako tematu bobasa. Mam nadzieje ze samo przejdzie, a to nie jakoś kolejny problem.

Hej dziewczyny. U mnie kumulacja. Pecherzyki ruszyły. 2 na prawym jajniku największe ok 18-19mm. Na lewym bardzo dużo 11mm (ok5szt) Dziś o 22 ovitrelle a w sob o 10 iui.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. U mnie kumulacja. Pecherzyki ruszyły. 2 na prawym jajniku największe ok 18-19mm. Na lewym bardzo dużo 11mm (ok5szt) Dziś o 22 ovitrelle a w sob o 10 iui.

A czym byłaś stymulowana?

reklama
Arte no niekoniecznie ... ja tez mam PCOS i dobrze reaguje na clo... nie ma reguły. Na lamette gorzej ale tez się coś wykluło i jajko pękło bez ovitrelle...
U mnie clo zadziałało w pierwszym stymulowanym cyklu

Do góry