Sylha Twoja środa z testowaniem napewno bedzie szczęśliwa tak jak moja.
A to tak dla rozrywki ....
ŚRODA – Dzień Merkurego – Budhavara - Budha, Tareya Jest to dzień Merkurego,
księcia obrotności i bystrości. Merkury odpowiada za intelekt i uczenie się – te czynności szczególnie współgrają z energiami środy.
Jest to dzień w najwyższym stopniu sprzyjający porozumiewaniu się z innymi, a także sprawiedliwym ocenom i osądom. Wszelkie rozmowy i negocjacje powinny się zakończyć sukcesem. Kolor wzmacniający środową energię to
niebieski - zarówno jaśniejszy, jak i ciemniejszy. Dobrze jest podkreślić go jakimś białym i fioletowym akcentem.
Często to najbardziej niespokojny dzień tygodnia. Środowy pośpiech jest przyczyną wielu nieprzyjemnych zdarzeń. Pamiętajmy wszakże, że Merkury
sprzyja wszelkiego rodzaju operacjom handlowym i pieniężnym, zakupom i krótkim wyjazdom, nawiązywaniu handlowych znajomości, podpisywaniu umów.
Tego dnia warto próbować rozwiązywać złożone problemy, pisać listy i prowadzić negocjacje. W diecie zalecana jest różnorodność, ale przede wszystkim warto poprawić perystaltykę jelit, jedząc pokarmy roślinne bogate w błonnik – owoce i warzywa. Pójdą nam też na zdrowie orzechy włoskie, zupa z dyni, kompot z suszu owocowego, konfitura z borówek. W środy zaczynamy wszelkie
kuracje ziołami spod znaku Merkurego: konwalią, lawendą, piołunem, paprocią, koprem, pietruszką, jałowcem, sokiem z granatu.
- W środę można zorganizować
wesele, założyć szkołę czy bibliotekę.
- Można przygotowywać leki, opracowywać nowe projekty i wdrażać je w życie.
- Jest dobrym dniem do wszelkich
biznesów. Można korzystnie kupować i sprzedawać.
- Nie należy zaczynać działań niepewnych i mogących przysporzyć trosk i niepokojów.
- Dzień dobry na spotkanie ukochanych.
Wiecej:
ASTROLOGIA Indyjska: Znaczenie Planet Dni Tygodnia
Mnie też bolał brzuch jak na @ więc miałam bardzo mieszane uczucia...ale widocznie bolący brzuch to nie tylko @