reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sylha ja już w napięciu czekam na Twoje jutrzejsze testowanko. Jak tylko zrobisz testa to pisz.

Moja rybka pływa w brzuszku i w czwartek idę do lekarza na usg popatrzeć jak urosła.

Mój M chce znać co będzie a ja nie i nie wiem jak to rozwiązać...

reklama
Sylha ja również czekam na Twój test.
Lindi ja bym chciała wiedzieć płeć-zresztą po tym 3D napomknął coś o chłopcu no ale tak sobie chyba powiedział, bo na tym etapie to za wcześnie-zobaczymy czy mu sie sprawdzi hehe

Sylha
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif
bigok.gif

będę jutro z niecierpliwością czekać na pozytywne wieści (dobrze że mam internet w komórce, bo do 17 to by mnie ciekawość zjadła)

Lindi- rozwiązanie: niech gin wyśle M sms z informacją ;-)- tylko ciekawe czy ty potem tyle czasu w niewiedzy wytrzymasz......:-p:-p:-p:-p:-p :-p
A ja hmmmm dopiero mam stracha:szok::szok: kurde nie wiem czy zdąże rano wejść na neta bo jadę z kuzynką na miasto z rańca.....
Z tym OC to chyba zostaniemy przy PZU- obdzwoniłam, obinternetowałam wszystkie możliwe i największa różnica wyszła 70zł- dla tych 70 zł zostaniemy w PZU- a ja to sobie odbiję np przy ubezpieczeniu domu- bo jednak pod względem wypłacalności odszkodowań to złego słowa nie mogę powiedzieć, jak w maju 2010 gruntówka zalała nam piwnice na 80cm, inni kasy nie dostali- ja dostałam bez najmniejszego ale i więcej niż się spodziewałam, a nasza agentka jak jej się dobrze pojęczy i pogrozi odejściem to sprawia takie cuda jak w kanie galilejskiej:-D
Nie no teraz to będe musiała o 7 wstać żeby sie wyrobić ;-)
Lilonka- skąd ty takie cudaśne kciuki wytrzasnęłaś?!?!??!

sylha ja bede czekac od rana na info od Ciebie :D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lindi to juz po wizycie ty wyjdziesz z gabinetu a emek zostanie i lekarz mu powie co bedzie :)

Dzień dobry i co babolki, która czeka:-p:-p:-p:-p:-p
004.jpgkurde nie umiem na zdjęciu dobrze tego uchwycić bladziutka, ale jest 2 kreseczka,która na żywo jest torszkę wyraźniejsza dodam, że robiłam 2 oba z firmy Amil- ten i jeszcze ten taki typowy płytkowy i on też pokazał, ale taki cień cienia, a wyczytałam, że wykrywa betę od 20 jednostek, na tym nie wyczytałam, ale jakoś lepiej wyszedł. Qrcze jak tak czytałam do tej pory o becie to raczej na bliźniaki mi to nie wygląda:zawstydzona/y:, ale coś jest!!!!!

Sylha ciąża jak nic-ja krechę widzę-HURRRRRRRRAAAAAAAA
Dla formalności betka ,ale już możesz cieszyć się kruszynką lub kruszynkami.Zobaczymy jaka będzie beta, to wtedy będzie można wywnioskować czy na blizniaki:-)
Czekasz do 10dpt na betę czy jutro?

reklama
Do góry