reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Witam się w ten pochmurny dzień-u mnie pada deszcz ze śniegiem , wiatrzysko więc nieprzyjemnie brrrr.
Sylha kiedy testujesz?
Lindi kiedys mi koleżanka mówiła , że coś około 20tyg.zaczyna sie chodzić do szkoły rodzenia-też muszę się w to wgłębić żeby nie przegapić.
Sylha kiedy testujesz?
Lindi kiedys mi koleżanka mówiła , że coś około 20tyg.zaczyna sie chodzić do szkoły rodzenia-też muszę się w to wgłębić żeby nie przegapić.
sylha
mama bliźniakowa
Hej u mnie nawet całkiem całkiem co prawda pochmurno, ale słonko też się przedziera i sucho!!!!
Ja mam zamiar w środę zatestować, ale powiem Wam szczerze, że im bliżej tym bardziej się cykam, po prostu im dalej od transferu tym bardziej się czuję jakby nic nie było
Ja mam zamiar w środę zatestować, ale powiem Wam szczerze, że im bliżej tym bardziej się cykam, po prostu im dalej od transferu tym bardziej się czuję jakby nic nie było
Magdusia 31
Sylha nie wolno Ci mysleć negatywnie choć w pełni Cię rozumiem,że jest coraz bliżej i się boisz(pamietam jak odbierałam wynik bety i zajrazałam ile jest i potem się przyglądałam czy oby dobrze ja to widzę, że jest 109)
Ty miałaś bąbelki 5dniowe więc myślałam,że najpierw zrobisz bęte w czwartek czyli w 8dpt i już powinno coś być,a test pózniej-kurcze bałam się rozczarowania testem, bo mógł mi prawdy nie pokazać i wytrzymałam do bety:-)Musisz zdecydować.
Lindi była odważna i robiła test za testem:-)
A czujesz pobolewania brzucha jak na @????Czy na razie bez jakichkolwiek objawów?Pamietaj, że brak objawów, to tez dobry znak, ale jesli czujesz bóle jak na @ to tez dobry znak więc można zwariować z niepewności
Ty miałaś bąbelki 5dniowe więc myślałam,że najpierw zrobisz bęte w czwartek czyli w 8dpt i już powinno coś być,a test pózniej-kurcze bałam się rozczarowania testem, bo mógł mi prawdy nie pokazać i wytrzymałam do bety:-)Musisz zdecydować.
Lindi była odważna i robiła test za testem:-)
A czujesz pobolewania brzucha jak na @????Czy na razie bez jakichkolwiek objawów?Pamietaj, że brak objawów, to tez dobry znak, ale jesli czujesz bóle jak na @ to tez dobry znak więc można zwariować z niepewności
sylha no nie poczujesz nic tak szybko nie ma takiej opcji... Słonko ja nie czulam sie w ciazy w ogole nawet teraz... tzn tylko rana jak leze plasko i patrze na brzuch hihi ale na poczatku gdyby nie brak okresu i test to bym nie wiedziala
Lindi mi na wizycie ginka powiedziala ze moge sie umowic po 20 tyg.. tak kolo 22 a 25 tygodnia bo to najlepszy czas... mam nr do poloznej nawet od ginki zeby dzwonic
Lindi mi na wizycie ginka powiedziala ze moge sie umowic po 20 tyg.. tak kolo 22 a 25 tygodnia bo to najlepszy czas... mam nr do poloznej nawet od ginki zeby dzwonic
sylha
mama bliźniakowa
Dzięki dziewczyny, też takie myśli krążyły mi po głowie żeby na betę wyskoczyć wcześniej z tymi testami chodzi o to że wyłapują betę dopiero powyżej 20 jednostek a z krwi to od 5......Choć właśnie Madzia widzisz miałaś betę 109 a była blada kreska
Jedyne co do tej pory to wczoraj wieczorem kłucie jajników, szczególnie lewego, jak się kładłam spać to już w ogóle dawał się we znaki....kurde szarpią człowieka myśli....
Jedyne co do tej pory to wczoraj wieczorem kłucie jajników, szczególnie lewego, jak się kładłam spać to już w ogóle dawał się we znaki....kurde szarpią człowieka myśli....
Magdusia 31
Sylha ja też Ci wyślę tylko pdładuje baterie w aparacie:-)
Ciutke niewyrazne , ale widaćhttp://zapodaj.net/b9616384f335.jpg.html
Ciutke niewyrazne , ale widaćhttp://zapodaj.net/b9616384f335.jpg.html
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: