reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
lopop mam jedno pytanko czy Ty chodziłaś do szkoły rodzenia i od kiedy zaczęłaś????? No i jak się zabrałaś za pracę nad ciałem w celu zrzucenia kilogramów????

reklama
Witam się w ten pochmurny dzień-u mnie pada deszcz ze śniegiem , wiatrzysko więc nieprzyjemnie brrrr.
Sylha kiedy testujesz?
Lindi kiedys mi koleżanka mówiła , że coś około 20tyg.zaczyna sie chodzić do szkoły rodzenia-też muszę się w to wgłębić żeby nie przegapić.

Hej u mnie nawet całkiem całkiem co prawda pochmurno, ale słonko też się przedziera i sucho!!!!
Ja mam zamiar w środę zatestować, ale powiem Wam szczerze, że im bliżej tym bardziej się cykam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, po prostu im dalej od transferu tym bardziej się czuję jakby nic nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sylha nie wolno Ci mysleć negatywnie choć w pełni Cię rozumiem,że jest coraz bliżej i się boisz(pamietam jak odbierałam wynik bety i zajrazałam ile jest i potem się przyglądałam czy oby dobrze ja to widzę, że jest 109)
Ty miałaś bąbelki 5dniowe więc myślałam,że najpierw zrobisz bęte w czwartek czyli w 8dpt i już powinno coś być,a test pózniej-kurcze bałam się rozczarowania testem, bo mógł mi prawdy nie pokazać i wytrzymałam do bety:-)Musisz zdecydować.
Lindi była odważna i robiła test za testem:-)
A czujesz pobolewania brzucha jak na @????Czy na razie bez jakichkolwiek objawów?Pamietaj, że brak objawów, to tez dobry znak, ale jesli czujesz bóle jak na @ to tez dobry znak więc można zwariować z niepewności

sylha no nie poczujesz nic tak szybko :p nie ma takiej opcji... Słonko ja nie czulam sie w ciazy w ogole nawet teraz... tzn tylko rana jak leze plasko i patrze na brzuch hihi :) ale na poczatku gdyby nie brak okresu i test to bym nie wiedziala :)

Lindi mi na wizycie ginka powiedziala ze moge sie umowic po 20 tyg.. tak kolo 22 a 25 tygodnia bo to najlepszy czas... mam nr do poloznej nawet od ginki zeby dzwonic :)

Dzięki dziewczyny, też takie myśli krążyły mi po głowie żeby na betę wyskoczyć wcześniej z tymi testami chodzi o to że wyłapują betę dopiero powyżej 20 jednostek a z krwi to od 5......Choć właśnie Madzia widzisz miałaś betę 109 a była blada kreska
Jedyne co do tej pory to wczoraj wieczorem kłucie jajników, szczególnie lewego, jak się kładłam spać to już w ogóle dawał się we znaki....kurde szarpią człowieka myśli....

Zdjęcie0101.jpg to jest test po terminie miesiaczki... przy becie 333

a ten test jest przy becie prawie 10 000Zdjęcie0127.jpg

reklama
Ja miałam w 7 dniu, po transferze 5 dniowego bąbelka, właśnie taki słabiutki drugi paseczek. Spoko testuj w środę jak jesteś niecierpliwa.Powinno Ci spokojnie wyjść, bo masz 2 bąble więc przy bliźniakach Hcg masz wyższe.

Do góry