reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
lopop mam jedno pytanko czy Ty chodziłaś do szkoły rodzenia i od kiedy zaczęłaś????? No i jak się zabrałaś za pracę nad ciałem w celu zrzucenia kilogramów????
nie chodziłam bo jakoś tak się złożyło
chodziło za to moja siostra od około7- 8 miesiąca zaczęła spotkań było chyba 8 ( lub coś koło tego bo na jakieś nie jechali jak M nie może to wiem że możesz przyjechać z mamą lub siostrą albo przyjaciółką byle nie stracić spotkania)
a niektórzy chodzą szybciej nie wiem od czego to zależy
hm.. z tym zrzuceniem to u mnie wyglądało tak w ciązy przytyłam 6 kg a po porodzie schudłam więcej niż przytyłam i ważyłam 47 kg więc wiesz nie pomogę bo u nas to rodzinne tak jest

a dużo już przytyłaś że tak się pytasz???

Ostatnia edycja:
reklama
lopop już mam 7kg do przodu, ale moja koleżanka przytyła aż 30 i trochę mnie to przeraża...co będzie po.

Lindi kurcze 7? ja przytylam 1 kg i to dlatego ze jem chyba wiecej...
byłam u ginki, i nic mi nie powiedziała ze za malo... no teraz to sie zaczynam zastanawiac

Błonka moja koleżanka do połowy ciąży nie przytyła ani grama a potem nagle 30kg a szwagierka do szóstego miesiąca przytyła 15kg.Pewnie to zależy od organizmu.Ja nie jem ani więcej ani mniej. tak samo jak przed a kg przybywają, pewnie też to że mam opuchniete nogi a co za tym idzie zatrzymana woda w organiźmie. W książce którą mam pisze że od 19 tygodnia powinno sie pić 2 litry wody dziennie także piję :-) Nadal się smaruję olejkami i dziś dokupiłam kolejne na zapas, bo jedna butelka mi starcza na 1,5 tygodnia (smaruję się rano i na noc).

Dziewczyny, ale musicie też wiedzieć, że maluszke też swoje zaczyna ważyć i wody- to chyba to wszystko idzie do przodu...
Ech jak ja bym chciał też już mieć takie dylematy..................

Ostatnia edycja:
Lilonka- kobito też wyrko zarwaliście to postanowiłaś do nas zajrzeć;-);-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p echhh normalnie im bliżej testowania tym większy cykor:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no muszą być bliźniaki nie ma innej opcji:sorry::sorry::sorry: szkoda, że jeszcze tyle niepewności przede mną

reklama
Do góry