reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Melduję się przy śniadanku:-):-) tosty z dżemem i serkiem homo i kawusia z duuuużżżąąąą ilością mleka
Pościel mi się w nocy już wyprała, ale czeka na M żeby rozwiesić i no tez bym musiała się m.in. z odkurzaczem przywitać:baffled:

reklama
Sylha Ty się lepiej skup na odpoczywaniu-a z odkurzaczem zapoznaj męża. Niby to nie cięzka praca ale jak masz dużo do sprzątania itd to lepiej nie ryzykowac- ja wiem że niektóre kobiety robią wszytsko i nic nie jest ale my robimy wszystko żeby zajść w ciąże i teżczęsto nic z tego:eek: więc jak masz teraz podniesioną szanse to lepiej bedzie jak zostaniesz przy tej kawusi przed telewizorkiem:tak:

W sumie nic się nie dowiedziałam nowego o tym programie "in vitro do skutku", dziewczyny z in vitro tez nic nie pisały:confused2::eek: Sama nie wiem co o tym myśleć :sorry: Do końca marca jest czas żeby się zglosić to jeszcze mogę posprawdzać opinię.

No właśnie odkurzacz też czeka na M, bo mamy jeszcze taka wielką oborę i jakoś nie umiemy się zebrać i kupić taki normalny "domowy", kurze powycierałam został mi łazienka, ale to też najwyżej M ścignę do pomocy :baffled::baffled::baffled::baffled: on nawet się da teraz tak wykorzystywać:-):-):-)

Nie na razie normalną, ale ja zawsze piłam lurę......a teraz jeszcze ogromna ilość mleka to już w ogóle no i tylko 1 max 2 dziennie. Moja obecna kawa smakuje jak inka z pół łyżeczki :-)

Sylha sniłaś mi się w nocy.... moja wyobraźnia przedstawiła Cię jako wysoką szczupła kobietę z bardzo długimi, czarnymi i prostymi włosami ( aż za pośladki) no i oczy.... one były bardzo duże, wyraziste w kolorze czekoladowym. Piękne. a co do kawki to ja jej nie piję i na szczęście w razie W nie będę musiała sie od niej odzwyczajać.

Błonka, Magdusia... gratuluję waszych wizyt... oglądanie swojego dzidziusia musi być niesamowitym przeżyciem, a takie w 3d to już w ogóle rewelacja.

Malwisia ja przed ciążą piłam 8 kaw dziennie, głównie latte ale bez kawy to ja byłam nieobecna. Jak tylko mieli mi podać bąbelka to zaczełam pić kawę bez kofeiny a potem to organizm sam odrzucił.Nawet nie chce mi się tej bezkofeinowej. Piję tylko wtedy jak mi się zachce.Także Malwisia zobaczysz sama, kawę możesz teraz pić , bo i tak w ciąży organizm sam ją odrzuci i nawet Ci się jej nie będzie chciało.

reklama
Do góry