no pogoda na bieganie dziś cudna
No dokładnie pogoda zacna na takie szaleństwa tym bardziej że ja z Podlasia więc trzeba korzystać z chwili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pogoda na bieganie dziś cudna
@Kefirek a od czego zaczynasz przygotowania do in vitro? Masz już wszystko ogólnie zaplanowane? I gdzie podchodzisz?I ja czekam na @ mam nadzieję że jutro przyjdzie. Heh od 3 lat miałam nadzieję że nie przyjdzie a teraz czekam jak na szpilkach żeby przylazła bo chce zbadać hormony i zacząć przygotowywać się do in vitro
A dziś wybrałam się pobiegać i powiem wam że kondycję mam żadna 4 miechy nie biegałam i myślalam że zejdę na trasie ale teraz mam taki przypływ endorfin że mogłabym góry przenosić
Ja to mam 14 dpo 20 marca ... szczerze to nie myślę, nic się nie dzieje [emoji6]No ja tez, sprawdzałam czy znowu mi się coś nie popsuło w powiadomieniach. @anula88 kody testujesz? Jak to odczucia?
Zaciazone jak tam?
@sosenka ? Ty nie miałaś dzisiaj wizyty?
Ja już czuję oddech @, będzie lada dzień. Chociaż mam nadzieję, że jednak nie [emoji16][emoji16]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
@Kefirek a od czego zaczynasz przygotowania do in vitro? Masz już wszystko ogólnie zaplanowane? I gdzie podchodzisz?
Też właśnie zastanawiałam się nad Artemidą, ale ostatecznie zostajemy przy Bocianie, jakoś już tak swobodnie tam się czuję Super, że masz już dużo badań zrobionych, idziesz długim protokołem?W kolejnym cyklu 3-5dc mam zbadać hormony żeby mieć aktualne dane + zbadam sobie witaminy b i d i kwas foliowy i homocysteine. Dziś byłam u mojej rodzinnej doktorki i mam skierowanie jeszcze na morfologię żelazo itp. Pozniej z wynikami mam się zjawić u doktorka max do 15 DC bo od tego dnia będę już coś łykać.
Na wizycie dowiem się dokładnie co i jak ale kolejny cykl to już stymulacja jajcobranie i prawdopodobnie transfer.
Resztę badań już mam tj Amh, wirusologie itp bo większość robilismy pod iui
Do ifv będę podchodzić w Artemidzie w Białymstoku u doktora Zbrocha.
Też właśnie zastanawiałam się nad Artemidą, ale ostatecznie zostajemy przy Bocianie, jakoś już tak swobodnie tam się czuję Super, że masz już dużo badań zrobionych, idziesz długim protokołem?
Tak podchodzimy w wakacje, jeśli wszystko pójdzie dobrze. Niestety nie mam jeszcze żadnych badań, mam tylko wirusowe ale ważne do końca czerwca, do ivf również są potrzebne na HIV itp ? Może teraz uda mi się zrobić AMH i kariotypy. Jak ivf wygląda cenowo w Artemdzie? Leki są bardzo drogie?Wygląda na to że tak idę długim protokołem.
Z tego co pamiętam to Ty podchodzisz do ifv w wakacje tak?
Masz już coś zlecone czy bardziej przed procedura będziecie się badać?