reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej,

Przejrzałam chyba całe forum i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Jestem po iui, cykle mam długie, ale w miarę regularne. Ten jeden był stymulowany. Brałam clomid na wywołanie owulacji. W 18dc miałam inseminacje 23/02. I chciałabym się zapytać czy @ powinien się pojawiać w dwa tyg po owulacji skoro owulacja była.

Planowo @ powinien być 18/03. Po prostu to czekanie jest najgorsze :( zawsze tydzień przed @ czułam, ze będzie. A teraz nic a nic...

reklama
Hej,

Przejrzałam chyba całe forum i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Jestem po iui, cykle mam długie, ale w miarę regularne. Ten jeden był stymulowany. Brałam clomid na wywołanie owulacji. W 18dc miałam inseminacje 23/02. I chciałabym się zapytać czy @ powinien się pojawiać w dwa tyg po owulacji skoro owulacja była.

Planowo @ powinien być 18/03. Po prostu to czekanie jest najgorsze :( zawsze tydzień przed @ czułam, ze będzie. A teraz nic a nic...
Teoretycznie tak [emoji6] faza lutealna trwa od 14 do 16 dni ... to dobrze że nie ma oznak zbliżającej się @ [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Hej,

IUI miałaś 23.02 a @ masz mieć 18.03?
Mi się wydaje, ze jeżeli IUI miałaś 23.02 to spokojnie możesz robic już test czy bete.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Teoretycznie tak [emoji6] faza lutealna trwa od 14 do 16 dni ... to dobrze że nie ma oznak zbliżającej się @ [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Dziekuje za odpowiedz. Robilam test, ale jest negatywny i nie chce sobie robic nadziei :/

Jaka tu cisza [emoji848]

To samo miałam napisać [emoji6] zerkałam kilka razy i echo [emoji4]

No ja tez, sprawdzałam czy znowu mi się coś nie popsuło w powiadomieniach. @anula88 kody testujesz? Jak to odczucia?

Zaciazone jak tam?

@sosenka ? Ty nie miałaś dzisiaj wizyty?

Ja już czuję oddech @, będzie lada dzień. Chociaż mam nadzieję, że jednak nie [emoji16][emoji16]

I ja czekam na @ mam nadzieję że jutro przyjdzie. Heh od 3 lat miałam nadzieję że nie przyjdzie a teraz czekam jak na szpilkach żeby przylazła bo chce zbadać hormony i zacząć przygotowywać się do in vitro :biggrin2:

A dziś wybrałam się pobiegać i powiem wam że kondycję mam żadna 4 miechy nie biegałam i myślalam że zejdę na trasie ale teraz mam taki przypływ endorfin że mogłabym góry przenosić :-D:-) :)

reklama
Do góry