reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wczoraj zakupiłam zioła ojca Sroki nr 3. W planie mam rozpoczęcie ćwiczeń - postaram się skupić umysł na poprawieniu kształtów ciała. Oby to ciało w końcu coś wydało ...
Ale głupoty tu wypisuję ;)
Nie głupoty ! Właśnie ważne jest żeby się czyms zająć ! [emoji11] jak nasze życie kręci się wokół staran i myśli o ciąży w 98% to nie jest dobrze-deprecha murowana [emoji4]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Witam wszystkie staraczki :) Dawno mnie tu nie było. W styczniu miałam 1 nieudaną iui :/ I postanowiłam odpuścić na chwile. W tym cyklu przyjmowałam clo oraz 2*1 duphaston i 1*1 luteine dopochwowo. Oraz suplementy acard, inofem, kwas foliowy, wit D, wit B. Wczoraj w 23dc zrobiłam test z czułością 10 i wyszła bardzo blada druga kreska tak po około 4 min. Dziś powtórzyłam test lecz z, czułością 25 mlu/ml i wyszedł negatywny. Powtórzę test we wtorek I jeśli coś ruszy to pójdę na bete. Czy któraś też tak może miała, że pierwszy pokazał 2 kreski a drugi 1?

Witam wszystkie staraczki :) Dawno mnie tu nie było. W styczniu miałam 1 nieudaną iui :/ I postanowiłam odpuścić na chwile. W tym cyklu przyjmowałam clo oraz 2*1 duphaston i 1*1 luteine dopochwowo. Oraz suplementy acard, inofem, kwas foliowy, wit D, wit B. Wczoraj w 23dc zrobiłam test z czułością 10 i wyszła bardzo blada druga kreska tak po około 4 min. Dziś powtórzyłam test lecz z, czułością 25 mlu/ml i wyszedł negatywny. Powtórzę test we wtorek I jeśli coś ruszy to pójdę na bete. Czy któraś też tak może miała, że pierwszy pokazał 2 kreski a drugi 1?
Miałaś IUI czy naturalne starania? No i czy był ovitrelle?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny łapię schizy, w poprzednim cyklu nie robiłam bety, bo przyszedł okres teraz połowa cyklu i ból z jajnika promieniujący na nogę - ktoś kiedyś pisał, że tak się mu objawiała ciąża pozamaciczna. Weźcie mnie utwierdźcie w przekonaniu, że wymyślam! Że wszystko będzie ok i po prostu powinnam wyluzować... W pracy pomór więc się denerwuję i pewnie dlatego mi takie głupie myśli przychodzą do głowy! Ratunku!

Dziewczyny łapię schizy, w poprzednim cyklu nie robiłam bety, bo przyszedł okres teraz połowa cyklu i ból z jajnika promieniujący na nogę - ktoś kiedyś pisał, że tak się mu objawiała ciąża pozamaciczna. Weźcie mnie utwierdźcie w przekonaniu, że wymyślam! Że wszystko będzie ok i po prostu powinnam wyluzować... W pracy pomór więc się denerwuję i pewnie dlatego mi takie głupie myśli przychodzą do głowy! Ratunku!
A miałaś IUI bo już nie pamiętam niestety?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem po cp ... uwierz mi że jakbyś ja miała to od razu byś wiedziała- to był inny rodzaj bolu ,nie odczuwalny nigdy wcześniej... noga mi dregwiala do kolana ... A ty w połowie cyklu to pewnie ovu [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Tak, za to druga 10 kolejnego dnia była bardziej widoczna, i oczywiście beta tego samego dnia również zrobiona ;)

Do góry