reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Wczoraj zakupiłam zioła ojca Sroki nr 3. W planie mam rozpoczęcie ćwiczeń - postaram się skupić umysł na poprawieniu kształtów ciała. Oby to ciało w końcu coś wydało ...
Ale głupoty tu wypisuję ;)
Nie głupoty ! Właśnie ważne jest żeby się czyms zająć ! [emoji11] jak nasze życie kręci się wokół staran i myśli o ciąży w 98% to nie jest dobrze-deprecha murowana [emoji4]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Witam wszystkie staraczki :) Dawno mnie tu nie było. W styczniu miałam 1 nieudaną iui :/ I postanowiłam odpuścić na chwile. W tym cyklu przyjmowałam clo oraz 2*1 duphaston i 1*1 luteine dopochwowo. Oraz suplementy acard, inofem, kwas foliowy, wit D, wit B. Wczoraj w 23dc zrobiłam test z czułością 10 i wyszła bardzo blada druga kreska tak po około 4 min. Dziś powtórzyłam test lecz z, czułością 25 mlu/ml i wyszedł negatywny. Powtórzę test we wtorek I jeśli coś ruszy to pójdę na bete. Czy któraś też tak może miała, że pierwszy pokazał 2 kreski a drugi 1?

Witam wszystkie staraczki :) Dawno mnie tu nie było. W styczniu miałam 1 nieudaną iui :/ I postanowiłam odpuścić na chwile. W tym cyklu przyjmowałam clo oraz 2*1 duphaston i 1*1 luteine dopochwowo. Oraz suplementy acard, inofem, kwas foliowy, wit D, wit B. Wczoraj w 23dc zrobiłam test z czułością 10 i wyszła bardzo blada druga kreska tak po około 4 min. Dziś powtórzyłam test lecz z, czułością 25 mlu/ml i wyszedł negatywny. Powtórzę test we wtorek I jeśli coś ruszy to pójdę na bete. Czy któraś też tak może miała, że pierwszy pokazał 2 kreski a drugi 1?
Miałaś IUI czy naturalne starania? No i czy był ovitrelle?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny łapię schizy, w poprzednim cyklu nie robiłam bety, bo przyszedł okres teraz połowa cyklu i ból z jajnika promieniujący na nogę - ktoś kiedyś pisał, że tak się mu objawiała ciąża pozamaciczna. Weźcie mnie utwierdźcie w przekonaniu, że wymyślam! Że wszystko będzie ok i po prostu powinnam wyluzować... W pracy pomór więc się denerwuję i pewnie dlatego mi takie głupie myśli przychodzą do głowy! Ratunku!

Dziewczyny łapię schizy, w poprzednim cyklu nie robiłam bety, bo przyszedł okres teraz połowa cyklu i ból z jajnika promieniujący na nogę - ktoś kiedyś pisał, że tak się mu objawiała ciąża pozamaciczna. Weźcie mnie utwierdźcie w przekonaniu, że wymyślam! Że wszystko będzie ok i po prostu powinnam wyluzować... W pracy pomór więc się denerwuję i pewnie dlatego mi takie głupie myśli przychodzą do głowy! Ratunku!
A miałaś IUI bo już nie pamiętam niestety?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem po cp ... uwierz mi że jakbyś ja miała to od razu byś wiedziała- to był inny rodzaj bolu ,nie odczuwalny nigdy wcześniej... noga mi dregwiala do kolana ... A ty w połowie cyklu to pewnie ovu [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Tak, za to druga 10 kolejnego dnia była bardziej widoczna, i oczywiście beta tego samego dnia również zrobiona ;)

Do góry