reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nie miałam usg, jestem w 4dc, jadę w poniedziałek do lekarza.
W sumie to nie wiem czemu mi zmienił jak z clo było ok.
Anula na pewno. W poniedziałek było 137 wiec dzisiaj pewnie już jest 0.
Pytałam lekarza, mam normalnie brać tabletki od jutra... nie robię nic na własna rękę [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ciaza po wspomaganiu jest troche podwyzszonego ryzyka. Po letrozolu jest mniejszy odsetek poronien niz po clo, w sensie mniejsze prawdopodobienstwo. Widoczniej jest mniej inwazyjny, nie oslabia endo I zarodek moze silniejszy lub lepiej zagniezdzony.

reklama
Miło poczytać, że tym, którym się nie udało sił nie braknie na następne próby, że tymi, którym się udało zawładnęła radość... a mi się już dłuży czekanie na wyniki badań... chciałabym już mieć to za sobą... a teraz idę na długi spacerek - Wam też polecam - pogoda cudna, czuć wiosnę, wszystko się rodzi do życia... oby w Nas też ono zakiełkowało :)

A gdzie robiłaś na NFZ kariotypy? Trzeba mieć jakieś skierowanie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W Rudzie Śląskiej - Fundacja Godula-Hope Genom. Trzeba mieć skierowanie i Ty i mąż, może być od internisty.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry .... [emoji6]

Ależ tu cisza ,chyba wszystkie korzystają z weekendu [emoji6]

Chciałam popytać co u kogo Ale kalendarza nie znalazłam [emoji26]

Jak tam Nasze ciężarówki ? Opowoadajcie [emoji16]

Która teraz testuje ?

Meldowac mnie tu szybciutko [emoji5]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Dobry, dobry
W Łodzi słonecznie i coraz cieplej!!

W odpowiedzi na Twój komentarz- testuję jutro, chociaż się nastawiam na nie... jeśli się nie udało, to odstawiam utrogest i estrofem i czekam na kolejną próbę. Brałam clo, który bardzo zaszkodził endo. Urosło pięknie po estrofemie...

Pozdrawiam wszystkie Panie

Dobry, dobry
W Łodzi słonecznie i coraz cieplej!!

W odpowiedzi na Twój komentarz- testuję jutro, chociaż się nastawiam na nie... jeśli się nie udało, to odstawiam utrogest i estrofem i czekam na kolejną próbę. Brałam clo, który bardzo zaszkodził endo. Urosło pięknie po estrofemie...

Pozdrawiam wszystkie Panie
Trzymam kciuki !daj koniecznie znać;)
No clo uposledza endometrium choć moje rośnie.. Ja to w ogóle jakis przypadek książkowy hehe no ale co z tego.[emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Trzymam kciuki !daj koniecznie znać;)
No clo uposledza endometrium choć moje rośnie.. Ja to w ogóle jakis przypadek książkowy hehe no ale co z tego.[emoji58]

A jakie leki przyjmujesz i ile iui masz za sobą?

A jakie leki przyjmujesz i ile iui masz za sobą?
Brałam clo , do tego suplementy ... inofem ,koenzym q10 ,wisiolek ,acard .. jestem po 2 iui ... 5 czy 6 lat staran [emoji58]

reklama
Brałam clo , do tego suplementy ... inofem ,koenzym q10 ,wisiolek ,acard .. jestem po 2 iui ... 5 czy 6 lat staran [emoji58]

Wczoraj zakupiłam zioła ojca Sroki nr 3. W planie mam rozpoczęcie ćwiczeń - postaram się skupić umysł na poprawieniu kształtów ciała. Oby to ciało w końcu coś wydało ...
Ale głupoty tu wypisuję ;)

Do góry