reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sylha no właśnie komfort psychiczny bardzo ważny.
Mój M mebelki przewozi hihi busikiem.
No touran bardzo ładne autko.
Już kiedyś mielismy 7osobywy i nie było kogo wozic więc sprzedany.
Ta moja koleżanka co urodziła, to juz planuje nast.wakacje razem i , że trzeba bedzie wieksze autko kupić żeby 2 foteliki sie zmiesciły-tylko kto by miał , to większe autko kupić hmmmm pewnie my:-D
A tak wogóle mój M bardzo lubi autka zmieniać więc kto wie kto wie-śmieje się, że dobrze ze mnie nie wymienił na młodszy model:-D

reklama
Madzia- ciebie nie zmienia, bo antyki w cenie ;-),
Mój przewozi quada i i metale jest spawaczem więc nie pytaj jak to auto wygląda w środku....jak mi gin jeszcze raz coś zagada na temat tego auto to się go zapytam czy nie chce się zamienić, ma wypasioną BMW X3 brązową z kremową tapicerką w środku:-p:-p:-p:-p:-p zajefajna, ale M stwierdził, że pod względem wózkowania, fotelikowania, to touran będzie wygodniejszy....

Wiesz co mój tato miał kiedyś syrenkę i tak jakoś mnie wzięło na wspomnienia, jak poszukałam na alllegro:szok::szok::szok::szok::szok: to normalnie szok, moja corsa nie jest tyl warta co stara rozpadająca się syrenka- kurde a jakby tak taką strzelić na krwisty czerwony wysoki połyski i srebrne dodatki, nasza w środku miała takie czerwone siedzenia i takim czymś w miasto wyjechać, ale oczy by robili :-), ciekawe co by gin powiedział:eek:

Zazdroscili by Ci co są maniakami takich aut-teraz te stare autka w cenie:eek:Mój M codziennie wchodzi na otomoto i ogląda ,a to dużego fiata , a to właśnie tourana, a to nowszego Passata itd.nasłucham się codziennie-niech sobie pogada hehe

reklama
Do góry