reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madzia- ja też do transferu miałam listę pytań, a potem jak przyszło co do czego to nawet nie umiałam odpowiedzieć jakim autem przyjechaliśmy:eek::eek::eek: (na punckję jechaliśmy busem M i gin miał ubaw, że mąż mi od razu pewni łóżko w aucie przygotował,,,
A to fajnie Cię ten gin zaskoczył- juz go lubię;-)

reklama
Magdusia oczywiscie ze mi pomoglas, dziekuje Ci kochana bardzo.
A teraz lece do lozeczka bo na mnie to juz dawno pora na leniuchowanie, czasami smieje sie ze jestem jak miś ktory powinien zapasc w sen zimowy i obudzic sie dopiero na wiosne. Dobranoc wszystkim

uffffffffff jestem juz... wiecie co... wku... rzylam sie, Pani doktor ma zespol tureta i ciut niewyraznie pisze... nie chcieli mi recepty przyjac w aptekach.. objechalam cale miasto ale w koncu sie udalo... musialam wykupic bo moja lekarka idzie na urlop od poniedzialku a juz jej nie bylo w klinice o 19... na recepcie mialam antybiotyk i 2 leki na to zapalenie bo podobno nie zaciekawie to wyglada no i kontrola 5 marca a potem 23 marca...

dostałam nr do poloznej od szkoly rodzenia...
no i wysilek jakikolwiek zabroniony....... nawet basenu niet ;/ i joga tez niet...

serducho wali.. nie dalo sie mlodego zmierzyc bo juz jest jakby w kolke zwiniety ;P no i co do plci to nie wiadomo dalej... bo sie zaslonil skubaniec maly :p noga na noge i mial nas w nosie :p Pani doktor mowi ze to moze byc jeszcze dziewczynka :p

Błonka szkoda, że niunia się zasłoniła, ale nastepnym razem może uda się podejrzeć.Fajnie, że dobrze z bąblem.
Ja mam za m-ac mocz zrobić i ciekawe co wyjdzie, bo mam skłonności do bakterii:-(
No już niedługo czas na szkołe rodzenia-nie jestem pewna , ale chyba od 20tyg.Ja też zamierzam chodzić:tak:

Madzia- podejrzewam, że Gin tak szybko z tym autem nie odpuści, bo już nam robił plany na ilość dzieci i sposób ich przewożenia:szok:
Błonka- antybiotyki w ciąży?!?!?Amaleństwo to rzeczywiście płata Ci figle :-)

sylha penicylina nie przenika do dzidziusia, sa to calkowicie bezpieczne leki... lepsze leki niz zapalenie i bakterie ktore moga zaszkodzic dziecku...

reklama
Wiesz ja jeszcze nigdy u żadnego lekarza nie czułam takiego komfortu psychicznego- a to też jesta ważne, tym bardziej jeszcze w tak intymnej kwestii.....No i teraz sobie pomyśl, że przy transferze kawały mi opowiadał, aż się boję pomyśleć jakie teksty walili an punkcji...
No to kobieto masz nad czym dumać, choć my myślimy, że jak się uda to moją corsiątkę opychamy i myślimy nad VW touran, bo bus do wożenia dzieci odpada!!!!Oj tam różne dziwne rzeczy są wożone....

Ostatnia edycja:
Do góry