reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzięki dziewczyny- uspokoiłyście mnie troszkę
Błonka- napisz potem co i jak i &&&&&&
Atyde- ja i tak robię wszystko w ślimaczym tempie, już nawet embriolog mnie goniła żeby w żadnym wypadku okien nie myć- a przydałoby im się. Ja też jastem przyzwyczajona do aktywnego trybu życia i takie osowienie źle na mnie wpływa- same głupie myśli mi przychodzą do głowy.....no ale cóż łyżwy odpadają, quad odpada...normalnie czuję się jak 80:-p
Lindi- a co masz za krem?!?!?!Ja od punkcji to z moimi sutkami nie wyrabiam....

reklama
Błonka, trzymam kciuki za wizytę. Napisz potem co i jak.
Sylha, szkoda, że mama pozbyła się szydełek, zwłaszcza, że dużo miejsca nie zajmują. A moje okna to też są takie brudne, że aż strach, ale dzis mi się nie chce myć bo u nas wieje, poczekam na lepszą pogodę i moją ochotę, bo od wczoraj to mam takiego lenia, że ho,ho.

Błonka kup sobie w Rossmanie też jest super seria
[h=2]Babydream Für Mama[/h]
1743903.jpg

Sylha ja kupiłam do sutków z tej serii co napisałam Błonce
[h=2]Babydream Für Mama[/h]
Jest to dostępna seria kosmetyków dla kobiet w ciaży w sklepie Rossmann.
Cena tez b.przystępna.
1462823.jpg

Powiem Wam że na kremie na rozstępy z firmy Mustella to sie przejechałam. Może i jest dobry ale cena 99zł nie pasuje mi za to, bo po wsmarowaniu kremu pojawiaja się takie kulki jakby schodziła skóra. Więc jakoś go zmorduje i na tym kończę z produktem Mustella na rozstępy.

Ech ja dzisiaj jakis schiz dostaje.......nie wiem może dlatego, że gin mi w środę powiedział, że w środę i w czwartek to napewno będę w ciąży a potem....wiadomo, no i jakaś dzisiaj wstałam taka nie do życia:eek::confused2::sorry:
przestań wymyślać już

z innych się leje z innych nie :) &&&&

Lopop- ja za baaardzo się nudzę z tego nieróbstwa!!!!!M mi kupił puzzle do układania:eek::eek::eek::eek: nie wiem co mam o tym myśleć.....
:-)ułóż je a potem niech ci kupić książki ( np. Nory Roberts jak lubisz i leż i czytaj do bólu:):) az odleżynek na pupci dostaniesz :):)
życzę miłego nudzenia się :):)

reklama
Witajcie forumowe kolezanki :-)
Kurcze nie wiem co myslec o in vitro zaczynam powoli rozwazac taka opcej i chcialam sie dowiedziec tak pi razy oko bo wiem ze dokladnie to sie nie da bo wszedzie rozne cenniki ale moje pytanie to: jak duzo czyli jakie badania trzeba zrobic przed zabiegiem i jaki wychodzi przyblizony koszt??? Z gory dziekuje za kazda odpowiedz

sylha apropo puzzli to ja baaaaardzo lubie ukladac, nawet mam aktualnie rozsypane na calym stole i czekaja, bo tylko w dzien ukladam

Do góry