reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Atyde- jak się okazało moja mama wyrzuciła szydelka!!!!!!!!!!Stwierdziłą, że już nie będą potrzebne- musiałbym się uzbroić w nowe i póki co to nie mam drogi do Opola i wzięłam się za przerabianie pościeli, mamy teraz jedną wielgaśną kołdrę i z 8 kompletów pościeli na 2 kołdry- szkoda mi się ich wyzbywać, bo są praktycznie nowe, więc przerabiam ślimaczym tempem na 1 wielką:-)
Madzia, Lindi- pamiętacie może jaki miałyście śluz po transferku?!?!?:szok:

reklama
No ja też właśnie mam sucho....jedynie ew. od lutki coś tam poleci, troszkę mnie to niepokoi, bo normalnie zawsze kobiety "ciekną" pełną parą....:-:)eek:

Ech ja dzisiaj jakis schiz dostaje.......nie wiem może dlatego, że gin mi w środę powiedział, że w środę i w czwartek to napewno będę w ciąży a potem....wiadomo, no i jakaś dzisiaj wstałam taka nie do życia:eek::confused2::sorry:

reklama
SylhA wszystko będzie ok. Fajnie by było jakbus zatestowała w środę 29.02. Taka data raz na 4 lata :-)

JA wczoraj byłam się porelaxować, aż usnęłam u tej kosmetyczki :-)

Musiałam sobie kupić krem do sutków , bo mnie czasami bolą jak dotykam albo się przebieram.

Do góry