reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak, wzięłam dwie nospy. A mogę wziąć Apap ?

Tak Jadziu, jestem pewna. Nie pomyślcie o mnie zle, ale mam normalnie deja vu sprzed miesiąca - chociaż obym się myliła.
Dyżurujący lekarz rozkładał ręce i jedyna jego propozycja była taka żeby mnie położyć, zrobić betę i wysłać ja do Katowic i czekać na wynik... ja dziś robiłam betę wiec nic mi to nie da.
No nic. Może uda mi się usnąć, zobaczę rano... do pracy pewnie nie pojde.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak Jadziu, jestem pewna. Nie pomyślcie o mnie zle, ale mam normalnie deja vu sprzed miesiąca - chociaż obym się myliła.
Dyżurujący lekarz rozkładał ręce i jedyna jego propozycja była taka żeby mnie położyć, zrobić betę i wysłać ja do Katowic i czekać na wynik... ja dziś robiłam betę wiec nic mi to nie da.

Apap to sam paracetamol myślę że nie zaszkodzi. Nikt o Tobie nie myśli źle...spróbuj zasnąć

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Możesz apap. Tylko apap i to ten zwykły, nie czerwony. Tylko tyle mozna w ciąży.

A masz coś jeszcze z progesteronu? Dupek i coś jeszcze bierzesz? Masz magnez?

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A masz coś jeszcze z progesteronu? Dupek i coś jeszcze bierzesz? Masz magnez?

Tak, wzięłam teraz na noc dupka (tak to 2 razy dziennie) luteinę (3 razy dziennie) magnez i dwie nospy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, wzięłam teraz na noc dupka (tak to 2 razy dziennie) luteinę (3 razy dziennie) magnez i dwie nospy

Weź jeszcze dodatkowo luteinę jak masz pod język weź dwie jak dopochwowo to weź jedną doustnie bo jak płacisz to się nie wchłonie jak powinna. Połóż się i nogi do góry na poduszki muszą być wyzej niż głowa. Progesteron nie zaszkodzi i nic się nie stanie jak się nim dopchasz. Jak w nocy będzie bolał bierz śmiało no spe ja brałam 3x2 jak mnie brzuch bolał i jak masz magnez weź jeden i łez, wstawaj tylko na siku. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Weź jeszcze dodatkowo luteinę jak masz pod język weź dwie jak dopochwowo to weź jedną doustnie bo jak płacisz to się nie wchłonie jak powinna. Połóż się i nogi do góry na poduszki muszą być wyzej niż głowa. Progesteron nie zaszkodzi i nic się nie stanie jak się nim dopchasz. Jak w nocy będzie bolał bierz śmiało no spe ja brałam 3x2 jak mnie brzuch bolał i jak masz magnez weź jeden i łez, wstawaj tylko na siku. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Dzięki [emoji8][emoji17] luteiny pod język nie mam... tylko dopochwowo, ale wezmę jeszcze jedna w takim razie.

reklama
Dzięki [emoji8][emoji17] luteiny pod język nie mam... tylko dopochwowo, ale wezmę jeszcze jedna w takim razie.

Spoko, nie denerwuj się ją do 11 tygodnia brałam luteinę 3x2 dopochwowo ale te 100 i dupek 3x1. Dopiero od tygodnia biorę dupka o jedną dawkę mniej i luteinę 3x1 i na razie nie zanosi się żeby mi zmniejszył. Progesteron nie zaszkodzi a jak plamienie masz z tego powodu to na pewno pomoże. Niech mąż zrobi Ci albo melisę albo miętę wypij i postaraj się zasnąć [emoji6] zipola Cię uspokoją i pozwolą zasnąć, wiem coś o tym [emoji16]

Do góry