zuzik85
Fanka BB :)
Wzięłaś nospe?Teraz mi przeszło już na podbrzusze [emoji29][emoji25]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzięłaś nospe?Teraz mi przeszło już na podbrzusze [emoji29][emoji25]
Biedactwo [emoji17]jesteś pewna że nie chcesz tego sprawdzić?Teraz mi przeszło już na podbrzusze [emoji29][emoji25]
Apap to sam paracetamol myślę że nie zaszkodzi. Nikt o Tobie nie myśli źle...spróbuj zasnąćTak, wzięłam dwie nospy. A mogę wziąć Apap ?
Tak Jadziu, jestem pewna. Nie pomyślcie o mnie zle, ale mam normalnie deja vu sprzed miesiąca - chociaż obym się myliła.
Dyżurujący lekarz rozkładał ręce i jedyna jego propozycja była taka żeby mnie położyć, zrobić betę i wysłać ja do Katowic i czekać na wynik... ja dziś robiłam betę wiec nic mi to nie da.
No nic. Może uda mi się usnąć, zobaczę rano... do pracy pewnie nie pojde.
Możesz apap. Tylko apap i to ten zwykły, nie czerwony. Tylko tyle mozna w ciąży.Tak, wzięłam dwie nospy. A mogę wziąć Apap ?
Tak Jadziu, jestem pewna. Nie pomyślcie o mnie zle, ale mam normalnie deja vu sprzed miesiąca - chociaż obym się myliła.
Dyżurujący lekarz rozkładał ręce i jedyna jego propozycja była taka żeby mnie położyć, zrobić betę i wysłać ja do Katowic i czekać na wynik... ja dziś robiłam betę wiec nic mi to nie da.
A masz coś jeszcze z progesteronu? Dupek i coś jeszcze bierzesz? Masz magnez?Tak, wzięłam dwie nospy. A mogę wziąć Apap ?
A masz coś jeszcze z progesteronu? Dupek i coś jeszcze bierzesz? Masz magnez?
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Weź jeszcze dodatkowo luteinę jak masz pod język weź dwie jak dopochwowo to weź jedną doustnie bo jak płacisz to się nie wchłonie jak powinna. Połóż się i nogi do góry na poduszki muszą być wyzej niż głowa. Progesteron nie zaszkodzi i nic się nie stanie jak się nim dopchasz. Jak w nocy będzie bolał bierz śmiało no spe ja brałam 3x2 jak mnie brzuch bolał i jak masz magnez weź jeden i łez, wstawaj tylko na siku. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Tak, wzięłam teraz na noc dupka (tak to 2 razy dziennie) luteinę (3 razy dziennie) magnez i dwie nospy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Weź jeszcze dodatkowo luteinę jak masz pod język weź dwie jak dopochwowo to weź jedną doustnie bo jak płacisz to się nie wchłonie jak powinna. Połóż się i nogi do góry na poduszki muszą być wyzej niż głowa. Progesteron nie zaszkodzi i nic się nie stanie jak się nim dopchasz. Jak w nocy będzie bolał bierz śmiało no spe ja brałam 3x2 jak mnie brzuch bolał i jak masz magnez weź jeden i łez, wstawaj tylko na siku. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko, nie denerwuj się ją do 11 tygodnia brałam luteinę 3x2 dopochwowo ale te 100 i dupek 3x1. Dopiero od tygodnia biorę dupka o jedną dawkę mniej i luteinę 3x1 i na razie nie zanosi się żeby mi zmniejszył. Progesteron nie zaszkodzi a jak plamienie masz z tego powodu to na pewno pomoże. Niech mąż zrobi Ci albo melisę albo miętę wypij i postaraj się zasnąć [emoji6] zipola Cię uspokoją i pozwolą zasnąć, wiem coś o tym [emoji16]Dzięki [emoji8][emoji17] luteiny pod język nie mam... tylko dopochwowo, ale wezmę jeszcze jedna w takim razie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom