reklama
A ile dni jesteś po iui? Kiedy powinnaś mieć okres? Ile było pęcherzyków? Na pękniętym czy nie było robione? Twój Ptyś zdrowy całkowicie? Wybacz Jadziu że tak dużo pytań, wiem że o tym wcześniej pisałaś, ale już nie znajdę w tylu wpisach...:-( A poza tym DZIEŃ DOBRY:-)No i zrobiłam test i nadal bardzo blady bladzioch no nie wiem czy to to ovitrelle czy coś się zaklulo no nic w poniedziałek zagadka się rozwiąże [emoji6]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Fanka BB :)
Dzień dobry !!![emoji7][emoji8]jestem 10dpo, pecherzyk jeden pęknięty niecałe 12h wcześniej i jeden nie pęknięty 23mm mój M oddał 15mln plemników lepiej niż przy pierwszej podaną miałam jedna słomkę nasienia. Dzisiaj jest 24dc, @ ma być w niedzielę lub poniedziałek . Miałam podany ovitrelle na pęknięcie dobe przez zabiegiem czyli 11 dni temuA ile dni jesteś po iui? Kiedy powinnaś mieć okres? Ile było pęcherzyków? Na pękniętym czy nie było robione? Twój Ptyś zdrowy całkowicie? Wybacz Jadziu że tak dużo pytań, wiem że o tym wcześniej pisałaś, ale już nie znajdę w tylu wpisach...:-( A poza tym DZIEŃ DOBRY:-)
Ja wiem że sobie wmawiam i tak różnie może być ale wiecie to jest trochę taki chwyt że strony psychiki." Widzisz dwie kreski to się ciesz bo nie wiadomo.kiedu znowu je zobaczysz[emoji17][emoji17][emoji17]" może i ovitrelle a może nie no nic poczekamy zobaczymy jutro wracam do pracy to sobie zajmę myśli
A kto powiedział że sobie wmawiasz?:-) Żadna z nas nie wie, czy jest fasolka czy jej nie ma, ale z tego co czytałam wcześniej ovitrelle utrzymuje się do 10 dni, z tym że każdy organizm jest inny. Najgorsze te ostatnie dni, ja też powinnam mieć @ w poniedziałek, ale u mnie za wcześnie na testy. I też miałabym nadzieję, gdybym zobaczyła drugą, nawet bladą kreskę. Szkoda że nie można sobie zainstalować w środku kamerki i od razu wiedzieć co i jak, jak w filmie "i kto to mówi":-)Dzień dobry !!![emoji7][emoji8]jestem 10dpo, pecherzyk jeden pęknięty niecałe 12h wcześniej i jeden nie pęknięty 23mm mój M oddał 15mln plemników lepiej niż przy pierwszej podaną miałam jedna słomkę nasienia. Dzisiaj jest 24dc, @ ma być w niedzielę lub poniedziałek . Miałam podany ovitrelle na pęknięcie dobe przez zabiegiem czyli 11 dni temu
Ja wiem że sobie wmawiam i tak różnie może być ale wiecie to jest trochę taki chwyt że strony psychiki." Widzisz dwie kreski to się ciesz bo nie wiadomo.kiedu znowu je zobaczysz[emoji17][emoji17][emoji17]" może i ovitrelle a może nie no nic poczekamy zobaczymy jutro wracam do pracy to sobie zajmę myśli
jadzia715
Ty wiesz co to nie było by głupie albo po prostu takie triko że po iui lekarz robi usg i mówi "mamy to!" Nawet 1000 zl bym zapłaciła jakby mi tak powiedział....No nic czekamy zobaczymy. Czyli idziemy tak samo ? Dlaczego mówisz że u Ciebie na testy za wcześnie? U mnie też a mimo wszystko zrobiłam najdroższy test w moim życiu [emoji16][emoji2]A kto powiedział że sobie wmawiasz?:-) Żadna z nas nie wie, czy jest fasolka czy jej nie ma, ale z tego co czytałam wcześniej ovitrelle utrzymuje się do 10 dni, z tym że każdy organizm jest inny. Najgorsze te ostatnie dni, ja też powinnam mieć @ w poniedziałek, ale u mnie za wcześnie na testy. I też miałabym nadzieję, gdybym zobaczyła drugą, nawet bladą kreskę. Szkoda że nie można sobie zainstalować w środku kamerki i od razu wiedzieć co i jak, jak w filmie "i kto to mówi":-)
Bo ja mam chyba krótsze cykle od Ciebie. iui miałam robioną 20, a 19 zastrzyk z ovitrelle, więc jakby coś było to raczej zastrzyk. Tak mnie korci na test...już trzymałam go w dłoni...uzbierałam w domu już 8 szt, z różną czułością i czekam...A sądziłam że będę mogła podejść do tego na chłodno...no cóż, widocznie tak się nie da:-)Ty wiesz co to nie było by głupie albo po prostu takie triko że po iui lekarz robi usg i mówi "mamy to!" Nawet 1000 zl bym zapłaciła jakby mi tak powiedział....No nic czekamy zobaczymy. Czyli idziemy tak samo ? Dlaczego mówisz że u Ciebie na testy za wcześnie? U mnie też a mimo wszystko zrobiłam najdroższy test w moim życiu [emoji16][emoji2]
jadzia715
20.02 i 19.02 Tak? Czyli w moje urodziny miałaś zastrzyk:-) więc skoro to cykl urodzinowy to nam obu musi się udać nie ma bata:-) no dopiero 9dp zastrzyku pewnie będą dwie kreski :-) ja szukałam ostatnio paska świętego Dominika to wygrzebalam jakiś test patrzę data 2020 no to wio później mąż kupił test no i wczoraj ja kupiłam test i wszędzie bladziochyBo ja mam chyba krótsze cykle od Ciebie. iui miałam robioną 20, a 19 zastrzyk z ovitrelle, więc jakby coś było to raczej zastrzyk. Tak mnie korci na test...już trzymałam go w dłoni...uzbierałam w domu już 8 szt, z różną czułością i czekam...A sądziłam że będę mogła podejść do tego na chłodno...no cóż, widocznie tak się nie da:-)
Nie da się podejść aż tak na chłodno choćbym nie wiem jak chciała to się nie da ....:--(
katharina203
Dlaczego nie zrobisz bety?Dzień dobry !!![emoji7][emoji8]jestem 10dpo, pecherzyk jeden pęknięty niecałe 12h wcześniej i jeden nie pęknięty 23mm mój M oddał 15mln plemników lepiej niż przy pierwszej podaną miałam jedna słomkę nasienia. Dzisiaj jest 24dc, @ ma być w niedzielę lub poniedziałek . Miałam podany ovitrelle na pęknięcie dobe przez zabiegiem czyli 11 dni temu
reklama
jadzia715
Zrobię w poniedziałek [emoji5]Dlaczego nie zrobisz bety?
Podziel się: