reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Czytałam dziewczynę z pociągu fajna natomiast jak Ty miałaś z dziewczyna z okna tak ja miałam z zapisane w wodzie nie przeczytałam do końca bo nie mogłam ni jak się w niej odnaleźć...kilkanaście stron i leży na półceTo widzę, że mamy ten sam gust
Powiem Ci, że jak zacznę czytać to nie mogę się oderwać.
"Na skraju załamania" czeka na półce.
Czytałam teraz "kobieta w oknie" i powiem Ci, że trochę mnie rozczarowała. Miał być taki bestseller, książka od której nie można sie oderwać, a ja czytałam...bo szkoda mi bylo 40 zł wydanych... ale ciężko mi to szło, choć zakończenie fajne, zaskakujące.
"Tylko jedno kłamstwo" - super, zaskoczy Cię na koniec.
Polecam "Para zza ściany", "Córeczka", "Nie ma jej"...
Jak nie czytałaś to "Dziewczyna z pociągu".
A ostatnio wyszła "Nieodnaleziona" Mroza...
" kto nie walczy ten nie niańczy "
zuzik85
O kurczę...teraz doczytałam o plamieniach...A to sorry nie wiedzialam [emoji17][emoji17][emoji17] ale chyba nie zdążyła położyć nawet zanim pojawiły się plamienia
jadzia715
Mimo wszystko bym pojechala...Ale zrobisz jak uwazaszNie, termofor wiem ze nie można. No nic... wzięłam dupka. Do szpitala nie będę raczej jechać- spodziewam się najgorszego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
SOSENKA90
Mimo wszystko bym pojechala...Ale zrobisz jak uwazasz
Jadzia przerabialam to miesiac temu. W moim szpitalu mi nie pomogą. Na usg nic nie zobacz pewnie,położą mnie i każą czekać aż .... sama wiesz.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Sosenka może to po badaniu, weź dupka ,no spe i zobacz czy minie jak nie to jedz... lepiej to sprawdzić!
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
zuzik85
Dopóki nie krwawisz nic się nie martw. Leż, nogi w górze. Może Cie podrażnił podczas badania...Nie, termofor wiem ze nie można. No nic... wzięłam dupka. Do szpitala nie będę raczej jechać- spodziewam się najgorszego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
zuzik85
O widzisz, a miałam ja na liście.Czytałam dziewczynę z pociągu fajna natomiast jak Ty miałaś z dziewczyna z okna tak ja miałam z zapisane w wodzie nie przeczytałam do końca bo nie mogłam ni jak się w niej odnaleźć...kilkanaście stron i leży na półce
Wogóle mam cel na ten rok 52 książki, jedna tygodniowo. Do tej pory przeczytałam 15, wiec jest super
reklama
Podziel się: