reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A może jutro przed pracą się skuszę:-) no nie wiem zobaczę jeszcze.

Nie orientujecie się może jakie stężenie jest ovitrelle po 10dniach mniej więcej ile by mogło wynosić?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
20.02 i 19.02 Tak? Czyli w moje urodziny miałaś zastrzyk:-) więc skoro to cykl urodzinowy to nam obu musi się udać nie ma bata:-) no dopiero 9dp zastrzyku pewnie będą dwie kreski :-) ja szukałam ostatnio paska świętego Dominika to wygrzebalam jakiś test patrzę data 2020 no to wio później mąż kupił test no i wczoraj ja kupiłam test i wszędzie bladziochy
Nie da się podejść aż tak na chłodno choćbym nie wiem jak chciała to się nie da ....:-:)-(

No to faktycznie nie ma bata musi wyjść:-) Ale tak szczerze, naprawdę podchodziłam do tego jak lekarz radził, czyli jak do kolejnego badania. Byłam szczęśliwa że udało się w ogóle wykonać inseminacje. Tylko już podczas samego zabiegu on ciągle powtarzał: " no bardzo dobrze, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony:, itp. że zaczęła się tlić jakaś mała iskierka. Wiesz jak jest- głowa mówi "ogarnij się", a serduszko "a może jednak...?" Ha ha, dobrze, że mogę chociaż poczekać z Wami:-)

No to faktycznie nie ma bata musi wyjść:-) Ale tak szczerze, naprawdę podchodziłam do tego jak lekarz radził, czyli jak do kolejnego badania. Byłam szczęśliwa że udało się w ogóle wykonać inseminacje. Tylko już podczas samego zabiegu on ciągle powtarzał: " no bardzo dobrze, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony:, itp. że zaczęła się tlić jakaś mała iskierka. Wiesz jak jest- głowa mówi "ogarnij się", a serduszko "a może jednak...?" Ha ha, dobrze, że mogę chociaż poczekać z Wami:-)
No właśnie jedno co innego drugie co innego głowa wyluzuj serce napewno się udało...ehhh....

Nie bhcg nie będę robić wcześniej bo nie widzę w tym większego sensu ovitrelle utrzymuje się do 10 dni dzisiaj jest 11 dzień po podaniu i całkiem widoczna blada kreska więc poczekam spokojnie na rozwój sytuacji i tak nic to nie zmieni a i tak a tylko jeśli wyjdzie nisko to będę miała doła a tak to chociaż ten cień daje chociaż iskierke nadziei

Beta tak szybko coś pokaże? Sama zastanawiam się czy może nie iść w piątek, czy to jeszcze za wcześnie. Zastrzyk miałam 19.02. Wiesz, tak żeby mieć pewność na 100%. :-) i już się nie łudzić że coś tam rośnie.
Zagniezdzenie następuje w ciągu 6-10 dni po tym czasie zaczyna być wytwarzany naturalnie bhcg więc w 11-12 dniu myślę że można iść spróbować ja się jednak wstrzymam boję się wyniku

Zagniezdzenie następuje w ciągu 6-10 dni po tym czasie zaczyna być wytwarzany naturalnie bhcg więc w 11-12 dniu myślę że można iść spróbować ja się jednak wstrzymam boję się wyniku

Tak szczerze to ja też...tylko mój Ptyś w poniedziałek rano wyjeżdża na miesiąc i będę miała z nim utrudniony kontakt...a tak chociaż wypłakałabym mu się w ramię, albo... pokłóciła a potem pogodziła, bo to oczyszcza zaraz atmosferę:-)

Tak szczerze to ja też...tylko mój Ptyś w poniedziałek rano wyjeżdża na miesiąc i będę miała z nim utrudniony kontakt...a tak chociaż wypłakałabym mu się w ramię, albo... pokłóciła a potem pogodziła, bo to oczyszcza zaraz atmosferę:-)
To wyplaczesz się tutaj nam :-) a ja wam :-)

A może jutro przed pracą się skuszę:-) no nie wiem zobaczę jeszcze.

Nie orientujecie się może jakie stężenie jest ovitrelle po 10dniach mniej więcej ile by mogło wynosić?

Ja sie nie orientuje... Ale myslisz i kombinujesz i sie dreczysz :) idz jutro bedziesz po pierwsze spokojniejsza a po drugie napewno bedziesz szczesliwa a maz bedzie pil ze szczescia caly weekend :) :) :)

reklama
Do góry