reklama
No to faktycznie nie ma bata musi wyjść:-) Ale tak szczerze, naprawdę podchodziłam do tego jak lekarz radził, czyli jak do kolejnego badania. Byłam szczęśliwa że udało się w ogóle wykonać inseminacje. Tylko już podczas samego zabiegu on ciągle powtarzał: " no bardzo dobrze, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony:, itp. że zaczęła się tlić jakaś mała iskierka. Wiesz jak jest- głowa mówi "ogarnij się", a serduszko "a może jednak...?" Ha ha, dobrze, że mogę chociaż poczekać z Wami:-)20.02 i 19.02 Tak? Czyli w moje urodziny miałaś zastrzyk:-) więc skoro to cykl urodzinowy to nam obu musi się udać nie ma bata:-) no dopiero 9dp zastrzyku pewnie będą dwie kreski :-) ja szukałam ostatnio paska świętego Dominika to wygrzebalam jakiś test patrzę data 2020 no to wio później mąż kupił test no i wczoraj ja kupiłam test i wszędzie bladziochy
Nie da się podejść aż tak na chłodno choćbym nie wiem jak chciała to się nie da ....:--(
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Fanka BB :)
No właśnie jedno co innego drugie co innego głowa wyluzuj serce napewno się udało...ehhh....No to faktycznie nie ma bata musi wyjść:-) Ale tak szczerze, naprawdę podchodziłam do tego jak lekarz radził, czyli jak do kolejnego badania. Byłam szczęśliwa że udało się w ogóle wykonać inseminacje. Tylko już podczas samego zabiegu on ciągle powtarzał: " no bardzo dobrze, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony:, itp. że zaczęła się tlić jakaś mała iskierka. Wiesz jak jest- głowa mówi "ogarnij się", a serduszko "a może jednak...?" Ha ha, dobrze, że mogę chociaż poczekać z Wami:-)
Beta tak szybko coś pokaże? Sama zastanawiam się czy może nie iść w piątek, czy to jeszcze za wcześnie. Zastrzyk miałam 19.02. Wiesz, tak żeby mieć pewność na 100%. :-) i już się nie łudzić że coś tam rośnie.Dlaczego nie zrobisz bety?
jadzia715
Nie bhcg nie będę robić wcześniej bo nie widzę w tym większego sensu ovitrelle utrzymuje się do 10 dni dzisiaj jest 11 dzień po podaniu i całkiem widoczna blada kreska więc poczekam spokojnie na rozwój sytuacji i tak nic to nie zmieni a i tak a tylko jeśli wyjdzie nisko to będę miała doła a tak to chociaż ten cień daje chociaż iskierke nadziei
jadzia715
Zagniezdzenie następuje w ciągu 6-10 dni po tym czasie zaczyna być wytwarzany naturalnie bhcg więc w 11-12 dniu myślę że można iść spróbować ja się jednak wstrzymam boję się wynikuBeta tak szybko coś pokaże? Sama zastanawiam się czy może nie iść w piątek, czy to jeszcze za wcześnie. Zastrzyk miałam 19.02. Wiesz, tak żeby mieć pewność na 100%. :-) i już się nie łudzić że coś tam rośnie.
Tak szczerze to ja też...tylko mój Ptyś w poniedziałek rano wyjeżdża na miesiąc i będę miała z nim utrudniony kontakt...a tak chociaż wypłakałabym mu się w ramię, albo... pokłóciła a potem pogodziła, bo to oczyszcza zaraz atmosferę:-)Zagniezdzenie następuje w ciągu 6-10 dni po tym czasie zaczyna być wytwarzany naturalnie bhcg więc w 11-12 dniu myślę że można iść spróbować ja się jednak wstrzymam boję się wyniku
jadzia715
To wyplaczesz się tutaj nam :-) a ja wam :-)Tak szczerze to ja też...tylko mój Ptyś w poniedziałek rano wyjeżdża na miesiąc i będę miała z nim utrudniony kontakt...a tak chociaż wypłakałabym mu się w ramię, albo... pokłóciła a potem pogodziła, bo to oczyszcza zaraz atmosferę:-)
katharina203
Ja sie nie orientuje... Ale myslisz i kombinujesz i sie dreczysz idz jutro bedziesz po pierwsze spokojniejsza a po drugie napewno bedziesz szczesliwa a maz bedzie pil ze szczescia caly weekendA może jutro przed pracą się skuszę:-) no nie wiem zobaczę jeszcze.
Nie orientujecie się może jakie stężenie jest ovitrelle po 10dniach mniej więcej ile by mogło wynosić?
reklama
No to uzgodnione. Jeżeli @ nie przyjdzie obie robimy betę w poniedziałek, tak?To wyplaczesz się tutaj nam :-) a ja wam :-)
Podziel się: